trawa11 pisze:annette88 pisze:Ojej, dzień dobry.. a tu wieści nie za wesołe
Annette![]()
![]()
![]()
piłaś cos![]()
![]()
![]()
nic, a nic.. obeżarłam się pizzą 60 cm teraz ;p no smutne wieści, że Małgonia ma oczka chore

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:annette88 pisze:Ojej, dzień dobry.. a tu wieści nie za wesołe
Annette![]()
![]()
![]()
piłaś cos![]()
![]()
![]()
moś pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Ojej, dzień dobry.. a tu wieści nie za wesołe
Annette![]()
![]()
![]()
piłaś cos![]()
![]()
![]()
Widzisz trawko- mlodziez straszysz
kalair pisze:Jak ktoś przeszedł chorobę, to potem faktycznie się uwrażliwia na pewne rzeczy..
Ja z biciem serca sprawdzam,czy nie mają żadnych guzów na sutkach..
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Ojej, dzień dobry.. a tu wieści nie za wesołe
Annette![]()
![]()
![]()
piłaś cos![]()
![]()
![]()
nie strasze![]()
![]()
![]()
tylko Annette wyslała ten sam post o dwóch rożnych porach![]()
![]()
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Ojej, dzień dobry.. a tu wieści nie za wesołe
Annette![]()
![]()
![]()
piłaś cos![]()
![]()
![]()
nic, a nic.. obeżarłam się pizzą 60 cm teraz ;p no smutne wieści, że Małgonia ma oczka chore
annette88 pisze:trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Ojej, dzień dobry.. a tu wieści nie za wesołe
Annette![]()
![]()
![]()
piłaś cos![]()
![]()
![]()
nie strasze![]()
![]()
![]()
tylko Annette wyslała ten sam post o dwóch rożnych porach![]()
![]()
to wszystko przez mulące miau! nawet nie zauważyłam
annette88 pisze:Wczoraj byłam z Melą na spacerze i poznała 3 koty ! Jeden sąsiadki z dołu ( niekastrowana kotka - nie polubiła Meli ), młody czarny kocur - ponoć kawaler tej pierwszej, ale tak zainteresowany Melą, że po cichutku wąchał jej czubek ogonka, a kotka sąsiadki z zazdrości okropnie płakała! No i trzeci biało-szary, też wyglądał na młodego, poprzyglądał się i czmychnął. Na szczęście nie złapaliśmy żadnych pcheł
trawa11 pisze:no ,przydałby sie panienkom jakis kawaler![]()
![]()
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:no ,przydałby sie panienkom jakis kawaler![]()
![]()
Tym bardziej, że możemy zaufać ich hormonom - z tego ciasta ( w przypadku naszych kocistości) chleba nie będzie.
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:no ,przydałby sie panienkom jakis kawaler![]()
![]()
Tym bardziej, że możemy zaufać ich hormonom - z tego ciasta ( w przypadku naszych kocistości) chleba nie będzie.
moś pisze:Bolkowa pisze:trawa11 pisze:no ,przydałby sie panienkom jakis kawaler![]()
![]()
O tak, swiete slowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości