dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:Caly czas jestem myślami z Tobą
ja też, ja też...![]()
Wiem, wiem! Czułam wasze oddechy na sobie!![]()
![]()
Dzięki![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:Caly czas jestem myślami z Tobą
ja też, ja też...![]()
Wiem, wiem! Czułam wasze oddechy na sobie!![]()
![]()
Dzięki![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Trawko! Odpowiadam.
Było fajnie. Całkiem. Oprócz tego, że przeokropnie zmarzłam, a szefowa się śmiała, ze marznę w sklepie z ubraniami!![]()
Ale byłam twarda! I przemarznięta.![]()
![]()
I przyniosłam sobie dwie spódniczki do domu..Jedna za szeroka..
Rachelinka pisze:kalair pisze:Trawko! Odpowiadam.
Było fajnie. Całkiem. Oprócz tego, że przeokropnie zmarzłam, a szefowa się śmiała, ze marznę w sklepie z ubraniami!![]()
Ale byłam twarda! I przemarznięta.![]()
![]()
I przyniosłam sobie dwie spódniczki do domu..Jedna za szeroka..
No trza zwezic spódniczke
Ciesze sie ze fajnie bylo..ja tez trzymalam kciuki
Iskropka pisze:Cześć Szylkretuchny! Nie martwcie się, Duzi muszą chodzić do pracy, ale bardzo się cieszą jak czekamy na nich w domu.
kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Szylkretuchny! Nie martwcie się, Duzi muszą chodzić do pracy, ale bardzo się cieszą jak czekamy na nich w domu.
Wiemy Kropciu, ale wolimy, jak mamy się z kim bawić..Troszkę nudno było..Jeść nam się nie chciało..Hmmm..I tak będzie zawsze?!
Iris i Lafi
Hallo Kropeczki!
Koty całe, zdrowe, jedzenie było w miskach nawet! Z wrażenia apetyt straciły!
tosiula pisze:cześć Lafi i Iriskociągle mamy popsuty komputerek, a nasza Duża stale pracuje i nas z sobą nie zabiera
tęsknimy za wami
Tosia i Pysia
Ja tez tęsknie
Toril
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Szylkretuchny! Nie martwcie się, Duzi muszą chodzić do pracy, ale bardzo się cieszą jak czekamy na nich w domu.
Wiemy Kropciu, ale wolimy, jak mamy się z kim bawić..Troszkę nudno było..Jeść nam się nie chciało..Hmmm..I tak będzie zawsze?!
Iris i Lafi
Hallo Kropeczki!
kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Szylkretuchny! Nie martwcie się, Duzi muszą chodzić do pracy, ale bardzo się cieszą jak czekamy na nich w domu.
Iris i Lafi
Hallo Kropeczki!
Jaki szczęśliwy kwiatuszek!:)Oby nam wiosenkę przyniósł, bo uciekła znowu!
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Szylkretuchny! Nie martwcie się, Duzi muszą chodzić do pracy, ale bardzo się cieszą jak czekamy na nich w domu.
Iris i Lafi
Hallo Kropeczki!
Jaki szczęśliwy kwiatuszek!:)Oby nam wiosenkę przyniósł, bo uciekła znowu!
A u nas był deszczyk a teraz jest słoneczko zza niewielkiej chmurki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 104 gości