kalair pisze:Ja wcale nie obcinam..
ja tylko maluchom

pozostałym bym się nie odwazyla

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:pierożki smakowite, ale ja koty wolę. Szczególnie w Twoim wątkuJak sie Małgoś do Bazylka przytuli, to normalnie prawie bordową ruinkę odpalam i lecę też się do nich przykleić
trawa11 pisze:Femka pisze:pierożki smakowite, ale ja koty wolę. Szczególnie w Twoim wątkuJak sie Małgoś do Bazylka przytuli, to normalnie prawie bordową ruinkę odpalam i lecę też się do nich przykleić
![]()
![]()
![]()
ale ruinka ,zdaj sie ze wlewo nie skręca![]()
![]()
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:pierożki smakowite, ale ja koty wolę. Szczególnie w Twoim wątkuJak sie Małgoś do Bazylka przytuli, to normalnie prawie bordową ruinkę odpalam i lecę też się do nich przykleić
![]()
![]()
![]()
![]()
to są paskudne pomówienia rozpowszechniane przez obecną tu niejaką Marcelibu![]()
ruinka skręca we wszystkie strony i nawet do tyłu jedzie, jak się jej każe
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:pierożki smakowite, ale ja koty wolę. Szczególnie w Twoim wątkuJak sie Małgoś do Bazylka przytuli, to normalnie prawie bordową ruinkę odpalam i lecę też się do nich przykleić
![]()
![]()
![]()
![]()
to są paskudne pomówienia rozpowszechniane przez obecną tu niejaką Marcelibu![]()
trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:pierożki smakowite, ale ja koty wolę. Szczególnie w Twoim wątkuJak sie Małgoś do Bazylka przytuli, to normalnie prawie bordową ruinkę odpalam i lecę też się do nich przykleić
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femciu dla Ciebie specjalna fotka![]()
niestety zrobiona wczesniej ,bo teraz trzpioty nie śpią tylko rozrabiaja![]()
MaryLux pisze:No nie![]()
![]()
Znów pierożki żrą beze mnie
![]()
![]()
Zgłaszam pierwszy poważny protest
Femka pisze:o jeziooooo słodki
jakie pięknotki przeciudne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dzieki, Trawko
Marcelibu pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:pierożki smakowite, ale ja koty wolę. Szczególnie w Twoim wątkuJak sie Małgoś do Bazylka przytuli, to normalnie prawie bordową ruinkę odpalam i lecę też się do nich przykleić
![]()
![]()
![]()
![]()
Marcelibu![]()
znowu sie napiłaś![]()
![]()
Nie jeździ dziś w lewo tylko???![]()
Dziwne...
Marcelibu pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:pierożki smakowite, ale ja koty wolę. Szczególnie w Twoim wątkuJak sie Małgoś do Bazylka przytuli, to normalnie prawie bordową ruinkę odpalam i lecę też się do nich przykleić
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Femciu dla Ciebie specjalna fotka![]()
niestety zrobiona wczesniej ,bo teraz trzpioty nie śpią tylko rozrabiaja![]()
Rozumiem, że są jakies wyjątkidla Femki???
Marcelibu pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:pierożki smakowite, ale ja koty wolę. Szczególnie w Twoim wątkuJak sie Małgoś do Bazylka przytuli, to normalnie prawie bordową ruinkę odpalam i lecę też się do nich przykleić
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziwne...
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:pierożki smakowite, ale ja koty wolę. Szczególnie w Twoim wątkuJak sie Małgoś do Bazylka przytuli, to normalnie prawie bordową ruinkę odpalam i lecę też się do nich przykleić
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziwne...
za to Ty masz dzisiaj kłopoty z koordynacją wszelkich ruchów![]()
a wyjątki są, tylko dla Femki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 101 gości