Ależ cudeńko maleńkie!
Ogonek jednak znormalniał? Moderator: Estraven
Ogonek jednak znormalniał? ziemowit pisze:zachwycam siękalair pisze:Ja sobie lecę umyć...eee..zmierzwiony włos...A wy możecie sie pozachwycać widoczkami-nieco inna kolorystyka![]()
kalair pisze:moś pisze:Dobry, widze ze tu ciekawie.Smoki i smoczki, jednorozce i konie...no no...jak w bajce, tylko czy sie dobrze skończy![]()
O! Dobry Mosiuniu![]()
![]()
Nie wnikaj, jak to się skończy-zachwyć się dedykacją!
![]()
podziwiałem sobie ten, no... ...krajobrazikkalair pisze: A przepraszam, co chcesz powiedzieć przez owe podkreślenie?
Grzecznie pytam.
leniwieckalair pisze: A zdjęcia przez szybę (co będę marznąć), więc proszę za dużo nie wymagać!
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Dobry, widze ze tu ciekawie.Smoki i smoczki, jednorozce i konie...no no...jak w bajce, tylko czy sie dobrze skończy![]()
O! Dobry Mosiuniu![]()
![]()
Nie wnikaj, jak to się skończy-zachwyć się dedykacją!
![]()
O! Lafince kolorki zmylo, wyłacila sie![]()
Tez slicznieJa nie wnikam tylko staram sie cie przekonac ze czytam watek

ziemowit pisze:podziwiałem sobie ten, no... ...krajobrazikkalair pisze: A przepraszam, co chcesz powiedzieć przez owe podkreślenie?
Grzecznie pytam.leniwieckalair pisze: A zdjęcia przez szybę (co będę marznąć), więc proszę za dużo nie wymagać!

kalair pisze:Dorota pisze:...bry...
..bry..Drotko! ..bry..! Jak miło Cię widzieć!![]()
![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:...bry...
..bry..Drotko! ..bry..! Jak miło Cię widzieć!![]()
![]()
![]()
A dedykacja bedzie?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości