Nie wie co robić czeka ją zabieg pod narkozą, jest słaba i strasznie chudziutka, ma nikłe szanse na przeżycie go, ale bez niego też nie ma szansy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwcia pisze:Cameo ona żyje, jest źle ale jeszcze jest z nami.
Nie wie co robić czeka ją zabieg pod narkozą, jest słaba i strasznie chudziutka, ma nikłe szanse na przeżycie go, ale bez niego też nie ma szansy
iwcia pisze:Duża oszalała,
w pokoju stoją trzy klatki w których są koty![]()
Mrubis to rozumiem, bo to mój osobisty Mru
Ale stoi jeszcze jedna mała z kotka, którą przytaszczyła wczoraj i duża klatka z dwoma rudymi kotami też wczoraj przytaszczonymi.
Co to za dom, kot już nie mam pokoju i spokoju.
Podobno te rude jada dalej ale ja tam już nic nie wiem, Duża ma tysiąc pomysłów na minutę.
Kratka dogadała się z Nelką i pobiły mnie![]()
Wyprowadzam się, siedzę na pufie przy drzwiach i czekam na okazję, ale jeszcze się zastanawiam, bo dziś przyszedł pan kurier i przyniósł pudełko, zaraz pobiegliśmy sprawdzać co tam jest i okazało się że tam jest cały worek karmy.
Dobra duszka przysłała nam 7 kg wór karmy, mamy wyżerkę na cały tydzień, bardzo dziękujemy.
Ptachu
iwcia pisze:Mój Mrubis jest piękny, dużo ładniejszy ode mnie, straszny wazeliniarz, zagadywał do Dużej, aby go głaskała, a jak otworzyła klatkę to rzucił się do robienia jej baranków
.Ptachu głodny
Dorota pisze:iwcia pisze:Mój Mrubis jest piękny, dużo ładniejszy ode mnie, straszny wazeliniarz, zagadywał do Dużej, aby go głaskała, a jak otworzyła klatkę to rzucił się do robienia jej baranków
.Ptachu głodny
Ptachu,
wybacz Mrubisowi. On podpbno byl w Strasznym Miejscu!
Nie da sie zrobic wlamania do tego wora z jedzonkiem?
Mru
gosiaa pisze:Uuuuuu karma zamknięta to kiepsko. Duża to już pewnie ma sposoby jak ją przed wami ukryć, będzie ciężko z tym włamem
Szura pisze:Biedny glodny Ptachu, obroNco Dużej, jesteś SUPER KOT
iwcia pisze:Szura pisze:Biedny glodny Ptachu, obroNco Dużej, jesteś SUPER KOT
Ze strony Ptacha to był bohaterski wyczyn.
Ptachu to prawdziwy pacyfista i nie bije nawet jak Kratka z Nelka na niego napadną, ucieka wtedy w popłochu wołając pomocy, bo morduja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 59 gości