Ptachu, los jest okrutny... To już rok :((, Mała Mi fiv +

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 13, 2009 23:39

Cameo ona żyje, jest źle ale jeszcze jest z nami.
Nie wie co robić czeka ją zabieg pod narkozą, jest słaba i strasznie chudziutka, ma nikłe szanse na przeżycie go, ale bez niego też nie ma szansy :(
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt mar 13, 2009 23:45

iwcia pisze:Cameo ona żyje, jest źle ale jeszcze jest z nami.
Nie wie co robić czeka ją zabieg pod narkozą, jest słaba i strasznie chudziutka, ma nikłe szanse na przeżycie go, ale bez niego też nie ma szansy :(

Przepraszam kochana :oops: trzymam mocne kciuki, musi się udać!!!

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon mar 16, 2009 1:57

Iwunś, trzymam kciuki za Twoją sunię!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon mar 16, 2009 8:10

ja rowniez sie do kciukow dolaczam.
za duzo na Ciebie spada.

wszystkie choroby kysz kysz od iwci!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon mar 16, 2009 19:21

Duża oszalała,
w pokoju stoją trzy klatki w których są koty 8O
Mrubis to rozumiem, bo to mój osobisty Mru ;)
Ale stoi jeszcze jedna mała z kotka, którą przytaszczyła wczoraj i duża klatka z dwoma rudymi kotami też wczoraj przytaszczonymi.
Co to za dom, kot już nie mam pokoju i spokoju :roll: .
Podobno te rude jada dalej ale ja tam już nic nie wiem, Duża ma tysiąc pomysłów na minutę.

Kratka dogadała się z Nelką i pobiły mnie :oops:
Wyprowadzam się :evil: , siedzę na pufie przy drzwiach i czekam na okazję, ale jeszcze się zastanawiam, bo dziś przyszedł pan kurier i przyniósł pudełko, zaraz pobiegliśmy sprawdzać co tam jest i okazało się że tam jest cały worek karmy.
Dobra duszka przysłała nam 7 kg wór karmy, mamy wyżerkę na cały tydzień, bardzo dziękujemy :love: .

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pon mar 16, 2009 19:32

iwcia pisze:Duża oszalała,
w pokoju stoją trzy klatki w których są koty 8O
Mrubis to rozumiem, bo to mój osobisty Mru ;)
Ale stoi jeszcze jedna mała z kotka, którą przytaszczyła wczoraj i duża klatka z dwoma rudymi kotami też wczoraj przytaszczonymi.
Co to za dom, kot już nie mam pokoju i spokoju :roll: .
Podobno te rude jada dalej ale ja tam już nic nie wiem, Duża ma tysiąc pomysłów na minutę.

Kratka dogadała się z Nelką i pobiły mnie :oops:
Wyprowadzam się :evil: , siedzę na pufie przy drzwiach i czekam na okazję, ale jeszcze się zastanawiam, bo dziś przyszedł pan kurier i przyniósł pudełko, zaraz pobiegliśmy sprawdzać co tam jest i okazało się że tam jest cały worek karmy.
Dobra duszka przysłała nam 7 kg wór karmy, mamy wyżerkę na cały tydzień, bardzo dziękujemy :love: .

Ptachu

Ojjj... Ptachu,

zawsze mieles nielekko.

Wiesz co...

Ucaluj swoja Duza ode mnie.

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto mar 17, 2009 0:09

Ptachu, dasz radę, ważne że żarełko dojechało :wink: :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto mar 17, 2009 11:23

Testowaliśmy już tę nową karmę, jest pycha Duża mówi, że karma przyjechała do nas z daleka, wiedzą tam, co dobre.
Tylko Duża mi ją strasznie wydziela, powiedziała, że jak nie będzie pilnować to zamiast chodzić będę się toczył, też coś :? .
W ogóle nie doceniła mojej wczorajszej chęci pomocy.
Jak Duża poszła wczoraj wieczorem do tego zamkniętego pokoju dawać zastrzyki kotom, wcisnąłem się z nią, trochę marudziła, ale powiedział, że i tak są w klatkach to mogę sobie je pooglądać.
Mój Mrubis jest piękny :love: , dużo ładniejszy ode mnie, straszny wazeliniarz, zagadywał do Dużej, aby go głaskała, a jak otworzyła klatkę to rzucił się do robienia jej baranków :x .
Mała bura dziewczynka jest maleńka, podobno ma 7 miesięcy a wygląda na 5 góra, Rudy jest cwaniak zaczepiał Dużą przez kratki, aby go głaskała, biało – rudy jak siedział w klatce to się miział, ale jak go Duża wzięła, aby robić mu zastrzyki i zobaczył strzykawkę to postanowił wiać.
Narobił wrzasku i podrapał Dużą, to ja przybiegłem ją ratować i chciałem mu za to przyłożyć, choć ja nigdy nie biję się z nikim, ale tu była wyjątkowa sytuacja :oops: . Duża tego nie doceniła zaczęła na mnie krzyczeć, że mam nie podchodzić, bo z rudymi nie wolno się bić są chorzy, za to biało-rudy zrobił jej sznyty na rękach, wygląda jakby walczyła z tygrysem :twisted: .

Ptachu głodny

iwcia

Post » Wto mar 17, 2009 11:31

iwcia pisze:Mój Mrubis jest piękny :love: , dużo ładniejszy ode mnie, straszny wazeliniarz, zagadywał do Dużej, aby go głaskała, a jak otworzyła klatkę to rzucił się do robienia jej baranków :x .Ptachu głodny

Ptachu,

wybacz Mrubisowi. On podpbno byl w Strasznym Miejscu!

Nie da sie zrobic wlamania do tego wora z jedzonkiem?

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Wto mar 17, 2009 11:33

Biedny glodny Ptachu, obroNco Dużej, jesteś SUPER KOT :P
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto mar 17, 2009 11:35

Dorota pisze:
iwcia pisze:Mój Mrubis jest piękny :love: , dużo ładniejszy ode mnie, straszny wazeliniarz, zagadywał do Dużej, aby go głaskała, a jak otworzyła klatkę to rzucił się do robienia jej baranków :x .Ptachu głodny

Ptachu,

wybacz Mrubisowi. On podpbno byl w Strasznym Miejscu!

Nie da sie zrobic wlamania do tego wora z jedzonkiem?

Mru

Duża tez tak mówi, że on w strasznym miejscu był i powiedziała, że jak go udoskonali to wypuści go do nas i na pewno się polubimy.

Karmę Duża zamknęła w dużym pudełku

Ptachu pilnujący pudła

iwcia

Post » Wto mar 17, 2009 12:16

Uuuuuu karma zamknięta to kiepsko. Duża to już pewnie ma sposoby jak ją przed wami ukryć, będzie ciężko z tym włamem :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto mar 17, 2009 12:23

gosiaa pisze:Uuuuuu karma zamknięta to kiepsko. Duża to już pewnie ma sposoby jak ją przed wami ukryć, będzie ciężko z tym włamem :wink:

Wszystko da sie zrobic.
Onegdaj wlamalem sie do torebki goscia Duzej
i wzialem sobie szprotki wedzone :oops:

Mru

Dorota

Post » Wto mar 17, 2009 12:30

Szura pisze:Biedny glodny Ptachu, obroNco Dużej, jesteś SUPER KOT :P

Ze strony Ptacha to był bohaterski wyczyn.
Ptachu to prawdziwy pacyfista i nie bije nawet jak Kratka z Nelka na niego napadną, ucieka wtedy w popłochu wołając pomocy, bo morduja ;)

iwcia

Post » Wto mar 17, 2009 12:36

iwcia pisze:
Szura pisze:Biedny glodny Ptachu, obroNco Dużej, jesteś SUPER KOT :P

Ze strony Ptacha to był bohaterski wyczyn.
Ptachu to prawdziwy pacyfista i nie bije nawet jak Kratka z Nelka na niego napadną, ucieka wtedy w popłochu wołając pomocy, bo morduja ;)

Ciekawe, jaki Mrubis bedzie.

Dorota

[poprzednia][następna]