Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiak104 pisze:U Czinka to w ogóle jakby zanikł na mokro, tylko wygląda, że jakiś sznurek mu się do zadka przyczepił
ewkaa pisze:dla mnie najstraszniejsze jest zawsze to jak ogon znika po zmoczeniu - zawsze się boję, że już nie wróci
MariaD pisze:Skrzywdziła kotka! Przerobiła na szczura! Przy wystawie kotów na Ursynowie jest wystawa myszy i szczurow, tam go zgłoś!![]()
Gosiak104 pisze:MariaD pisze:Skrzywdziła kotka! Przerobiła na szczura! Przy wystawie kotów na Ursynowie jest wystawa myszy i szczurow, tam go zgłoś!![]()
Nie mogę już Czinka wycofać z wystawy kotów, ale może uda się obskoczyć obie, jak nam ocena nie będzie za bardzo kolidować czasowo
anulka111 pisze:,coz nigdy nie sfoce Rysia podczas kapieli
Gosiak104 pisze:Tak w ogóle, odbiegając odrobinkę od wątku, mokrego Czinka (ale tylko troszeczkę odbiegając) nie wiem, czy Garfieldowi tak bardzo się podoba zapach szamponu Czinka, czy wręcz odwrotnie, tak bardzo tego zapachu nie lubi. Kiedy Czinuś się suszył po kąpieli Garfield gadał do niego jak pokręcony, a nawet kilka razy łapał Czarnego za kark
Dobrze, że go nie dosiadał bo w ogóle zwątpiłabym w orientację Garfa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 173 gości