Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Nie wątpię. Fajnie mieć taką wiedzę. U nas, tzn prawie u nas w Katowicach takie beboki są
Przepraszam mir.ka że w Twoim wątku, ale tak mi do głowy teraz te beboki przyszły:)
MB&Ofelia pisze:15 kilosów to niezły spacerek! Podziwiam.
A tabliczka super!
mir.ka pisze:MaryLux pisze:
No tak: kibice Śląska Wrocław, Wodolej (szkoda, że nie było gorąco, przy temperaturach około 30 stopni leje wodę, można się pod nim porządnie ochłodzić) i Dante (pierwowzorem był żywy kot z antykwariatu, dorobił się swojej figurki po przejściu za TM)
Raczej dobrze, że nie było 30 stopni, bo to nie do wytrzymania, szczególnie na wybetonowanym rynkuWolę bardziej znośna temperaturę, nawet jak coś umknie z tego powodu.
A w tym antykwariacie mają innego kota w zastępstwie Dantego czy został im tylko ten przed wejściem?
madrugada pisze:A gdzie jest ta księgarnia, poza tym, że we Wrocławiu? .......
Senanta pisze:madrugada pisze:A gdzie jest ta księgarnia, poza tym, że we Wrocławiu? .......
Blisko Rynku Antykwariat Naukowy ul.Szewska 64
Silverblue pisze:Też lubię długie spacery, niestety TŻ nie podziela mojej pasji. Mam na szczęście jedną koleżankę od spacerów i jak tylko możemy to idziemy na wyprawę.
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:
No tak: kibice Śląska Wrocław, Wodolej (szkoda, że nie było gorąco, przy temperaturach około 30 stopni leje wodę, można się pod nim porządnie ochłodzić) i Dante (pierwowzorem był żywy kot z antykwariatu, dorobił się swojej figurki po przejściu za TM)
Raczej dobrze, że nie było 30 stopni, bo to nie do wytrzymania, szczególnie na wybetonowanym rynkuWolę bardziej znośna temperaturę, nawet jak coś umknie z tego powodu.
A w tym antykwariacie mają innego kota w zastępstwie Dantego czy został im tylko ten przed wejściem?
Jest rudy Tycjan (dość dorosły) i jakiś młodzik nieznanego mi imienia (w niedzielę pokazali się "moim" Litwinom)
madrugada pisze:A gdzie jest ta księgarnia, poza tym, że we Wrocławiu?
mir.ka bardzo fajna wycieczka, trochę zazdroszczę wrażeń
Senanta pisze:madrugada pisze:A gdzie jest ta księgarnia, poza tym, że we Wrocławiu? .......
Blisko Rynku Antykwariat Naukowy ul.Szewska 64
Silverblue pisze:Fajnie że są młode sikoreczkiU mnie za oknem widzę tylko gołębie na trawie. Jeszcze niedawno miałam blisko okien drzewa, ale budowali ścieżkę rowerową no i drzew nie ma. A tak zawsze była większa różnorodność ptactwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości