Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka w DT :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 14, 2021 7:22 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

madrugada pisze:
mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

La vie en rose :wink:

i biało-czarno :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sie 14, 2021 7:23 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Anna2016 pisze:Piękne, wesołe dziewczynki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za dobry domek mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

znajdzie się taki :D
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob sie 14, 2021 8:47 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Jak Wam się nie znudziło oglądanie małych to mam jeszcze kilka ich fotek. Te wcześniejsze, to były te, które przesłałam do ogłoszeń, ale jeszcze sporo mi zostało. Oto kilka z nich

Inusia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 14, 2021 8:52 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 14, 2021 8:55 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Olinka
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 14, 2021 9:08 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Małe są słodkie, przeurocze i zabawne ale....mają dwie "wady" :( Są z nich straszne namolniaczki. Jak już się zabawią i pobiegają to wchodzą na człowieka i chcą, zadeptać i zamamlać :( Udeptują mocno łapkami, mruczą i szukają cyca :( Moze im to z wiekiem przejdzie, no może nie całkiem, bo miziaste powinny zostać, ale nie aż tak bardzo jak teraz. Druga rzecz to jedzenie, ciągle go szukają, choć mokre dostają 5 razy dziennie i suche mają cały czas. Jak je tylko wypuszczam z pokoju to od razu biegną do kuchni, przeszukują zlew ( a moze są tam jakieś resztki) i koci stolik. Jak szykuję jedzenie to muszę je zamykać w pokoju , choć byc moze nie powinnam, bo się nie nauczą, co wolno, a co nie, ale nic bym nie zrobiła bo pchają się do jedzenia, nie zważają, ze mogą sobie zrobić krzywdę. Nieraz tak się zachowują jakby nie jadały i chodziły głodne :( Ciekawe za ile z tego wyrosną :roll:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 14, 2021 9:50 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Obrazek

Obrazek
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 14, 2021 10:50 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

mir.ka pisze:Jak Wam się nie znudziło oglądanie małych to mam jeszcze kilka ich fotek. Te wcześniejsze, to były te, które przesłałam do ogłoszeń, ale jeszcze sporo mi zostało. Oto kilka z nich

Inusia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie znudziło! Super!
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Sob sie 14, 2021 10:50 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jaaaki wydłużony kotek! :)
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711

Nul

Post » Sob sie 14, 2021 10:52 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

mir.ka pisze:Małe są słodkie, przeurocze i zabawne ale....mają dwie "wady" :( Są z nich straszne namolniaczki. Jak już się zabawią i pobiegają to wchodzą na człowieka i chcą, zadeptać i zamamlać :( Udeptują mocno łapkami, mruczą i szukają cyca :( Moze im to z wiekiem przejdzie, no może nie całkiem, bo miziaste powinny zostać, ale nie aż tak bardzo jak teraz. Druga rzecz to jedzenie, ciągle go szukają, choć mokre dostają 5 razy dziennie i suche mają cały czas. Jak je tylko wypuszczam z pokoju to od razu biegną do kuchni, przeszukują zlew ( a moze są tam jakieś resztki) i koci stolik. Jak szykuję jedzenie to muszę je zamykać w pokoju , choć byc moze nie powinnam, bo się nie nauczą, co wolno, a co nie, ale nic bym nie zrobiła bo pchają się do jedzenia, nie zważają, ze mogą sobie zrobić krzywdę. Nieraz tak się zachowują jakby nie jadały i chodziły głodne :( Ciekawe za ile z tego wyrosną :roll:

Dalekie krewniaczki Felisia :) Włażenie na człeka mu przeszło, ale apetyt… :)

Nul

Post » Sob sie 14, 2021 10:57 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Fajna jest ta szara taca z wysokim rantem. Gdzie to kupowałaś?

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Sob sie 14, 2021 13:15 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

mir.ka pisze:Olinka
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Olinka tu niesamowicie wygląda, sama słodycz :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob sie 14, 2021 13:16 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

mir.ka pisze:Jak Wam się nie znudziło oglądanie małych to mam jeszcze kilka ich fotek. Te wcześniejsze, to były te, które przesłałam do ogłoszeń, ale jeszcze sporo mi zostało. Oto kilka z nich

Inusia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Inusia śliczna, rozbrykana taka :1luvu:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Sob sie 14, 2021 14:12 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Nul pisze:

Inusia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nie znudziło! Super!

maja juz zrobione nowe fotki :mrgreen:

przed chwilą im pstrykałam jak się wymywały wzajemnie na drapaczku :D
Obrazek

mir.ka

Post » Sob sie 14, 2021 14:13 Re: Rude jest piękne....♥♥♥♥ cz.31-Inusia i Olinka do adopcj

Nul pisze:
mir.ka pisze:Małe są słodkie, przeurocze i zabawne ale....mają dwie "wady" :( Są z nich straszne namolniaczki. Jak już się zabawią i pobiegają to wchodzą na człowieka i chcą, zadeptać i zamamlać :( Udeptują mocno łapkami, mruczą i szukają cyca :( Moze im to z wiekiem przejdzie, no może nie całkiem, bo miziaste powinny zostać, ale nie aż tak bardzo jak teraz. Druga rzecz to jedzenie, ciągle go szukają, choć mokre dostają 5 razy dziennie i suche mają cały czas. Jak je tylko wypuszczam z pokoju to od razu biegną do kuchni, przeszukują zlew ( a moze są tam jakieś resztki) i koci stolik. Jak szykuję jedzenie to muszę je zamykać w pokoju , choć byc moze nie powinnam, bo się nie nauczą, co wolno, a co nie, ale nic bym nie zrobiła bo pchają się do jedzenia, nie zważają, ze mogą sobie zrobić krzywdę. Nieraz tak się zachowują jakby nie jadały i chodziły głodne :( Ciekawe za ile z tego wyrosną :roll:

Dalekie krewniaczki Felisia :) Włażenie na człeka mu przeszło, ale apetyt… :)

może im trochę przejdzie z wiekiem
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]