Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 48

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 20, 2019 9:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Obrazek

Ale fajna łapka :)

Lubię jej te łapki miętolić.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto sie 20, 2019 9:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Na dobry tydzień ot taka sobie Polcia. :mrgreen:

Obrazek

mizi, mizi :1luvu: :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sie 20, 2019 10:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Na dobry tydzień ot taka sobie Polcia. :mrgreen:

Obrazek

mizi, mizi :1luvu: :201461 :201461 :201461 :201461 :201461 :201461

.......po puchatym brzuszku :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sie 20, 2019 10:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Poczyniłam taki bazarek - chętnych i potrzebujących zapraszam

viewtopic.php?f=27&t=193402&p=12224524#p12224524
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto sie 20, 2019 18:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Miau, Zuziu i Polu i Ciociu, duża to w łapki mnie całuje, leżymy sobie, a ona cmok-cmok-cmok - w same stopki :oops: :oops: Zunia

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Czw sie 22, 2019 18:37 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Co u was słychać? Jak zdrówko Zuzi?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob sie 24, 2019 15:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Jak się miewacie?

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Sob sie 24, 2019 19:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa na pewno zapracowana i zmęczona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sie 25, 2019 2:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Hej wszystkim.
Żyjemy jakoś powoli i do przodu choć czasem mam wrażenie , że drepczę w miejscu. Praca znów mnie zaczęła przytłaczać bo nie umiem przywyknąć do debilizmu niektórych ludzi i nienawidzę kłamstwa i ściemniactwa z ich strony.
Noga znów mi dokucza i boli i bez mojej przyjaciółki Dorety nie jestem w stanie normalnie przespać nocy dopiero z Doretą mam szansę na 3 godz snu jednym ciągiem.
Z Zuzią na szczęście w miarę dobrze. Nadal muszę ją prosić rano by zjadła mokre z lekarstwem i czasami znajdę w łazience kupala czy w kuchni pod stołem ale nie jest to sraczka a normalny kształtny kupsztal. Problem leży bardziej w żwirku niż w stanie zdrowia Zuzi . Kupiłam jej Cats Best Eco plus ale ale najwyraźniej nie bardzo jej pasuje . O ile kupę spokojnie można wyjąć tak bryłki z siuśkami rozsypują się po ruszeniu łopatką bo bardzo źle się zbryla. W drugiej kuwecie jest końcówka bentonitowego ale tą kuwetę w większości okupuje Pola a ona jak siknie to hektolitrami a przy małej ilości żwirku daje kałużę na pół kuwety. Na szczęście żwirek się w niej kończy więc lada dzień powinnam go wymienić i Zuzia będzie mogła swobodnie korzystać i z tej kuwety.
Na USG w końcu nie byłyśmy bo pani wetka musiała odwołać swój przyjazd do lecznicy a mnie w ten następny czwartek nie pasuje więc czekam na grafik wrześniowy by ponownie umówić się na to USG. Na razie nic się nie dzieje . Zuzia nie wymiotuje i nie ma sraczki a kuracja antybiotykowa okazała się skuteczna.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sie 25, 2019 8:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie sie 25, 2019 8:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Hej wszystkim.
Żyjemy jakoś powoli i do przodu choć czasem mam wrażenie , że drepczę w miejscu. Praca znów mnie zaczęła przytłaczać bo nie umiem przywyknąć do debilizmu niektórych ludzi i nienawidzę kłamstwa i ściemniactwa z ich strony.
Noga znów mi dokucza i boli i bez mojej przyjaciółki Dorety nie jestem w stanie normalnie przespać nocy dopiero z Doretą mam szansę na 3 godz snu jednym ciągiem.
Z Zuzią na szczęście w miarę dobrze. Nadal muszę ją prosić rano by zjadła mokre z lekarstwem i czasami znajdę w łazience kupala czy w kuchni pod stołem ale nie jest to sraczka a normalny kształtny kupsztal. Problem leży bardziej w żwirku niż w stanie zdrowia Zuzi . Kupiłam jej Cats Best Eco plus ale ale najwyraźniej nie bardzo jej pasuje . O ile kupę spokojnie można wyjąć tak bryłki z siuśkami rozsypują się po ruszeniu łopatką bo bardzo źle się zbryla. W drugiej kuwecie jest końcówka bentonitowego ale tą kuwetę w większości okupuje Pola a ona jak siknie to hektolitrami a przy małej ilości żwirku daje kałużę na pół kuwety. Na szczęście żwirek się w niej kończy więc lada dzień powinnam go wymienić i Zuzia będzie mogła swobodnie korzystać i z tej kuwety.
Na USG w końcu nie byłyśmy bo pani wetka musiała odwołać swój przyjazd do lecznicy a mnie w ten następny czwartek nie pasuje więc czekam na grafik wrześniowy by ponownie umówić się na to USG. Na razie nic się nie dzieje . Zuzia nie wymiotuje i nie ma sraczki a kuracja antybiotykowa okazała się skuteczna.

i niech tak zostanie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sie 25, 2019 10:05 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:Obrazek

Dzięki Gosiu - ty wiesz jak humor poprawić :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sie 25, 2019 10:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Hej wszystkim.

i niech tak zostanie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ale tylko z Zuzią . :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie sie 25, 2019 10:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:Obrazek

Dzięki Gosiu - ty wiesz jak humor poprawić :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dlatego tu jestem.
Nikt tak dobrze cię nie rozumie :1luvu: :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]