Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Hej Ewcia jak się czujesz?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Ewa L. pisze:Wiecie co ?
Wszystko jestem w stanie zrozumieć w niedzielę - pranie, zamiatanie, mycie podłóg, sprzątanie kuwet, gotowanie obiadów na cały tydzień , układanie w szafach i co tam się jeszcze chce ale warczenie odkurzaczem i odkurzanie o 12 w południe w niedzielę naprawdę mnie drażni.A to właśnie robił dzisiaj mój sąsiad mieszkający nade mną. W piątek była u niego jakaś impreza ale nic co by zakłócało spokój tyle ,że o 3 w nocy słychać było jakieś rozmowy , delikatną muzykę , kroki w tą i z powrotem ale nic co przeszkadzałoby sąsiadom spać. Zdarza mu się też i to dość często ,że o 4 - 5 nad ranem słyszę wirowanie pralki u niego na górze ale też mi to nie przeszkadza i czasami robię tak ,że wieczorem wstawiam pranie odraczając czas włączenia o kilka godzin i pralka sama włącza się np. o 5 rano , pierze przez 2 godz i gdy wstaję rano od razu mogę wieszać wyprane pranie nie tracąc czasu na pranie. Jednak odkurzanie w niedzielę mnie drażni.
PixieDixie pisze:To aplikacja na telefon z androidemłatwiej przeglądać i odpisywać na forum jak się jest na telefonie
I szybciej się zdjęcia wkleja.wiesiaczek1 pisze:PixieDixie pisze:To aplikacja na telefon z androidemłatwiej przeglądać i odpisywać na forum jak się jest na telefonie
aha, dziekuję
Moli25 pisze:Powroty do pracy bywają ciężkie. Oby tylko zdrowie dopisywalo to można pracować.
Miłego weekendu
U nas ta Budka to jest miejsce walk![]()
Molka wejdzie do domku fuks ja boksuje. Fuks siedzi, Molka ładuje łapami. Ewidentnie każde chce mieć swój apartament
Dyktatura pisze:Moli25 pisze:Powroty do pracy bywają ciężkie. Oby tylko zdrowie dopisywalo to można pracować.
Miłego weekendu
U nas ta Budka to jest miejsce walk![]()
Molka wejdzie do domku fuks ja boksuje. Fuks siedzi, Molka ładuje łapami. Ewidentnie każde chce mieć swój apartament
To na co czekasz. Kupuj kolejny dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 960 gości