MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Idziemy spać. Jeszcze jutro i w czwartek i 5 wolnych dni.![]()
![]()
Dobranoc !
Kolorowych snów
Dzięki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Idziemy spać. Jeszcze jutro i w czwartek i 5 wolnych dni.![]()
![]()
Dobranoc !
Kolorowych snów
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewciu zdrowia życzę![]()
Najlepszy czosnek taki świeżo wyciśnięty na kanapeczkę z natką.
Toby już nikt do mnie na zakupy nie przyszedł
hmmmmm........może tak powinnaś robić
MB&Ofelia pisze:Ewciu, przynajmniej ominęła cię dziś gazetka![]()
U nas też było słonecznie i ciepło. Co prawda ja i tak byłam śnięta, chyba reaguję na zmiany pogody.
Ewa L. pisze:Nic .....idę po zmywać i kładę się spać. Jeszcze tylko jutro pobudka o 4,30 i w końcu się wyśpie.
Na piątek mam umówione spotkanie z pijaweczkami.![]()
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Nic .....idę po zmywać i kładę się spać. Jeszcze tylko jutro pobudka o 4,30 i w końcu się wyśpie.
Na piątek mam umówione spotkanie z pijaweczkami.![]()
Biorę z Ciebie przykład i też idę wcześniej spać.
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, przynajmniej ominęła cię dziś gazetka![]()
U nas też było słonecznie i ciepło. Co prawda ja i tak byłam śnięta, chyba reaguję na zmiany pogody.
To fakt ale ja tak strasznie nie lubię rano wstawać. Dziś obudziłam się o 3,32 i byłam tak zła na siebie ,bo 58 minut już nie spałam tylko byłam na czuwaniu żeby nie zaspać.
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewciu, przynajmniej ominęła cię dziś gazetka![]()
To fakt ale ja tak strasznie nie lubię rano wstawać. Dziś obudziłam się o 3,32 i byłam tak zła na siebie ,bo 58 minut już nie spałam tylko byłam na czuwaniu żeby nie zaspać.
też tak mam jak się nad ranem obudze to godzina półtorej w plecy ze snem
isabell36 pisze:tak, wściekam sie że mogłam pospać a się nie udało
Moli25 pisze:Ja chyba czuje wiosnę bo chodzę spać ostatnio po 19![]()
Mowie do swoich domowników ze na pół godziny i wstanę, taka drzemka. A budzę sie koło północy by sie rozebrać![]()
Głupia ja, odrazu musze w piżamę wskakiwać![]()
U nas tez wczoraj w słoneczku +11!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1022 gości