Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 36

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 19, 2016 10:09 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

klaudiafj pisze:Mnóstwo jest raczków w sprzedaży :) Nawet w każdym markecie jest zestaw raczek, kukułka i chyba kapitańskie :)

Bawiłam się wyśmienicie :mrgreen:

Miałam już tego nie pisać ale napiszę : A NIE MÓWIŁAM :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie cze 19, 2016 10:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Na wspak lubi też rak.

Rak, rak jak uszczypnie będzie znak.

Obrazek

Idzie raczek nieboraczek jak ugryzie będzie znaczek. Jeśli nie znalazłaś znaczka nie spotkałaś raczka nieboraczka. :wink:

a ja jestem raczek :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie cze 19, 2016 10:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

A dzisiaj mam wolne. :mrgreen:
Wyspałyśmy się dziś do 9,30, dziewczynki zjadły śniadanko i ja też. Wyrzuciłam pościel na balkon, wzięłam prysznic po którym jest mi jeszcze bardziej gorąco :evil: , wstawiłam pranko, które się pierze w pralce i za jakąś godzinkę skończy. Powieszę na balkonie to szybko wyschnie.
Mam w planie odwiedziny u rodziców, przejażdżkę do OBI po zawias do szafki w pracy, który ktoś złamał i podrzucenie go żeby sobie przykręciły.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 19, 2016 10:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Rak, rak jak uszczypnie będzie znak.

Obrazek

Idzie raczek nieboraczek jak ugryzie będzie znaczek. Jeśli nie znalazłaś znaczka nie spotkałaś raczka nieboraczka. :wink:

Mój tata też - 28 czerwca. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 19, 2016 10:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Idę zrobić sobie jeszcze jedną kawkę i pozmywać bo zaraz kończy się pranko i będę wieszać.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 19, 2016 10:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Hejka

jak fajna niedziela :D
No ja tez robie pranko jeszcze dzisiaj :D Wczoraj posciel wyschla mi w godizne! Jest cieplo, ale nie goraco. jak dla mnie w sam raz:)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie cze 19, 2016 10:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

PixieDixie pisze:Hejka

jak fajna niedziela :D
No ja tez robie pranko jeszcze dzisiaj :D Wczoraj posciel wyschla mi w godizne! Jest cieplo, ale nie goraco. jak dla mnie w sam raz:)

Cześć Janinko! :D
Jutro idę do pracy więc muszę mieć ciuchy do pracy czyste.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 19, 2016 10:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

No mi sie nazbieralo prania. Wczoraj puscilam 2 dzisiaj jeszcze jedno.
Cale szczescie mam bardzo cicha pralke wiec... :D Chociaz moja mama dzisija jak uslyszala ze mam pranie z wczoraj na balkonie ... "wez to posciagaj juz, tak w niedziele"
A ja wam powiem ze ise tym nie przejmuje. Pracuje od poniedzialku do piatku ... kiedy sto musze zrobic.

A jak jest ladna pogoda w niedizele to az szkoda nie wykrozystac
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie cze 19, 2016 11:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

PixieDixie pisze:No mi sie nazbieralo prania. Wczoraj puscilam 2 dzisiaj jeszcze jedno.
Cale szczescie mam bardzo cicha pralke wiec... :D Chociaz moja mama dzisija jak uslyszala ze mam pranie z wczoraj na balkonie ... "wez to posciagaj juz, tak w niedziele"
A ja wam powiem ze ise tym nie przejmuje. Pracuje od poniedzialku do piatku ... kiedy sto musze zrobic.

A jak jest ladna pogoda w niedizele to az szkoda nie wykrozystac

Moja też jest ok a zresztą u mnie sąsiedzi nawet w nocy piorą bo jak rano wstaję to o 4,30 to w łazience słyszę jak chodzi pralka na wirowaniu.
Ja pracuję różnie i u mnie niedziela wypada w różne dni tygodnia.
Pranie się skończyło i idę się wieszać.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 19, 2016 16:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Witam witam i o zdrowie pytam :mrgreen:
A i ja dzis prałam. Wcale sie tym nie przejmuje ze zapach mojego prania roznosi sie po osiedlu :ryk: w tygodniu nie mam kiedy zrobic to w niedziele jest w sam raz :ryk: odkurzacz tez u mnie chodził i zmywarka tez :ryk: taka sobota z niedzieli :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie cze 19, 2016 17:07 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Też jestem raczek :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie cze 19, 2016 17:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

barbarados pisze:Też jestem raczek :twisted:

A z którego ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 19, 2016 17:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Na wspak lubi też rak.

Rak, rak jak uszczypnie będzie znak.

Obrazek

A ja rybka Obrazek

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie cze 19, 2016 17:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

Moli25 pisze:Witam witam i o zdrowie pytam :mrgreen:
A i ja dzis prałam. Wcale sie tym nie przejmuje ze zapach mojego prania roznosi sie po osiedlu :ryk: w tygodniu nie mam kiedy zrobic to w niedziele jest w sam raz :ryk: odkurzacz tez u mnie chodził i zmywarka tez :ryk: taka sobota z niedzieli :ryk:

No nie odkurzać już dzisiaj nie odkurzałam ale pranko na balkonie i owszem. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie cze 19, 2016 17:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 3

MaryLux pisze:
mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:Rak, rak jak uszczypnie będzie znak.

Obrazek

A ja rybka Obrazek

Ja panna.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]