Ale juz jest lepiej. Antybiotyk pomaga bo kotek już trochę biega i jest sobą
Moderator: Estraven
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:O dziwo tak. Była nad wyraz grzeczna, az powiem Ci ze byłam w szoku. Ona nie zńosi obcych...

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:Zobaczymy jak dzisiaj będzie jak koleżanka przyjedzie dać jej zastrzyk![]()
Ale cieszę sie ze juz jej lepiej (bo to widać).
Teraz właśnie leży na mńie i grzeje mi nogi. A ja mam taka chęć na kawę

mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Zobaczymy jak dzisiaj będzie jak koleżanka przyjedzie dać jej zastrzyk![]()
no to z nią porozmawiaj i ja przekonaj ,żeby zeszła

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Zobaczymy jak dzisiaj będzie jak koleżanka przyjedzie dać jej zastrzyk![]()
Taka. Przełożyłam ja na wersalkę razem z kocem. Mili wykazał z łóżka wiec miały podwieczorek![]()
Amy jak Mili była chora i jadła RC Urinary to chciała jeść z nią. Teraz jak Amy ma RC a Mili inne to Amy chce to inne![]()
i zrozum tu kota
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Zobaczymy jak dzisiaj będzie jak koleżanka przyjedzie dać jej zastrzyk![]()
Taka. Przełożyłam ja na wersalkę razem z kocem. Mili wykazał z łóżka wiec miały podwieczorek![]()
Amy jak Mili była chora i jadła RC Urinary to chciała jeść z nią. Teraz jak Amy ma RC a Mili inne to Amy chce to inne![]()
i zrozum tu kota
Bo to tak zawsze jest że w drugiej miseczce na pewno jest lepsze mimo że czasami to to samo.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Zobaczymy jak dzisiaj będzie jak koleżanka przyjedzie dać jej zastrzyk![]()
i zrozum tu kota
Bo to tak zawsze jest że w drugiej miseczce na pewno jest lepsze mimo że czasami to to samo.
oczywiscie , ze lepsze i trzeba to sprawdzić

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości