Skoro Cię nie ma, to znaczy, że się relaksujesz.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Hej Dziewczynypodglądam z tel bo zdycham w łóżku :/ dopadła mnie choroba miesięczna i zamiast iść w teren to leżę, cierpie, śpię i oglądam programy dokumentalne. Jak wejdę na komp to pokaże Wam fajne zdj
nie mody plażowej - zwierzątek słodkich :p i moich tez.
AA nie wiem czy nie będę musiała iść z kotami do weta w pon bo Marysia coś zaczęła się drapac. Przy uchu ma ranke i drapie się często w okolicach szyi. I martwię się czy nie dopadło ja uczulenie a je ta nowa karmę Purizon. Ale żeby coś w niej uczulalo jak tam same naturalne składniki :/ je ta karmę od wtorku i wcześniej tak nie było.
CatAngel pisze:W zooplusie są takie zabawki na patyku piórka chyba bazanta. Moje jak to dostaly to rozpierdziucha w domu była. Zeswirowaly mi koty. Szkoda tylko że ta zabawka jest lipnie zrobiona i się szybko psuje.
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Hej Dziewczynypodglądam z tel bo zdycham w łóżku :/ dopadła mnie choroba miesięczna i zamiast iść w teren to leżę, cierpie, śpię i oglądam programy dokumentalne. Jak wejdę na komp to pokaże Wam fajne zdj
nie mody plażowej - zwierzątek słodkich :p i moich tez.
AA nie wiem czy nie będę musiała iść z kotami do weta w pon bo Marysia coś zaczęła się drapac. Przy uchu ma ranke i drapie się często w okolicach szyi. I martwię się czy nie dopadło ja uczulenie a je ta nowa karmę Purizon. Ale żeby coś w niej uczulalo jak tam same naturalne składniki :/ je ta karmę od wtorku i wcześniej tak nie było.
może mieć uczulenie na któreś mięso albo inny składnik i nie ma znaczenia , ze są naturalne
odstaw na kilka dni i zobaczysz czy jej przejdzie, ale później musiałabyś dać ponownie i obserwować
Moli25 pisze:Przekonuje mnie ta fontanna, jak będę miała nagły przypływ gotówki to na pewno kupię![]()
Kitusia świetna, Marysia zadumana![]()
Lepiej już dziś się czujesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Silverblue i 1010 gości