Moli25 pisze:
Jesteś śliczny, przyjedziesz to Cie pooglądam i stwierdzę czy po mamie czy po tacie![]()
hahaaa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:
Jesteś śliczny, przyjedziesz to Cie pooglądam i stwierdzę czy po mamie czy po tacie![]()
Moli25 pisze:Synku, jak Ty jesz z takich wielkich misek to ja nie wiem? Chyba musze kupic miski na pranie bo ja mam malutkie dla Ciebie, a Ty widzę w duzych gustujesz z porcelany![]()
Moli25 pisze:Nogi długie ma po tacie, włosy na po mamie, oczy tezzeby białe po mnie tez
a i najważniejsze drze pape tez po mnie
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Nogi długie ma po tacie, włosy na po mamie, oczy tezzeby białe po mnie tez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Nogi długie ma po tacie, włosy na po mamie, oczy tezzeby białe po mnie tez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fuksa tez dopasuje odpowiednio, nie martw sie![]()
Jeszcze w Tobie Mireczko znajdę podobiznę jako ze jesteś najlepsza na świecie BABCIA
mir.ka pisze:Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Nogi długie ma po tacie, włosy na po mamie, oczy tezzeby białe po mnie tez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeszcze w Tobie Mireczko znajdę podobiznę jako ze jesteś najlepsza na świecie BABCIA
to już nie zastępcza matka?
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Nogi długie ma po tacie, włosy na po mamie, oczy tezzeby białe po mnie tez
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to już nie zastępcza matka?
Możesz byc zastępcza mama![]()
I nie zapominaj, ze zawsze możesz do Nas przyjeżdżać w odwiedziny, z prezentami![]()
![]()
Moli25 pisze::mrgreen:
2 ich bede mieć niebawem![]()
Choć wlasnie wracamy od teściów (mieszkają 50 km od Nas) to widzę wszędzie bociany
mir.ka pisze:Fuksik zjadł już prawie całą puszkę 200g cielęciny
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Fuksik zjadł już prawie całą puszkę 200g cielęciny
Zjadłeś prawie 1/3 tego co ważysz!! Teraz powinieneś ważyć 1.200 ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1318 gości