Ponura norka, zimna Walczymy ze wszystkimi przeciwnościami

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 30, 2017 22:34 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ser_Kociątko pisze:Dokładka gotowa! :)

A tu nasza wycieraczka! :)
Obrazek

Ekstra :1luvu:
Muszę w Warszawie namierzyć Pepco

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob gru 30, 2017 22:36 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ser_Kociątko pisze:Dokładka gotowa! :)

A tu nasza wycieraczka! :)
Obrazek

Świetna!!!!! :1luvu:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 31, 2017 9:52 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 31, 2017 15:59 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Dziękuję ślicznie za życzonka..
U nas już strzelają nie wiadomo po co i na co... Majka już się pod siebie dwa razy zsiusiała, kąpiel psa dwukrotna w kabinie :(
ser_Kociątko

Post » Nie gru 31, 2017 17:59 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Nowy Roczek ku nam zmierza, poprzez morza , góry , lasy oby przyniósł dużo zdrowia i w budżecie więcej kasy. Żeby szczęście przy nas trwało tako w pracy jak i w domu, miłość niechby rozkwitała i nie brakło nic nikomu.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Nie gru 31, 2017 18:16 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

:placz: :placz:
Nie mam już sił na sprzątanie po Majce...
A jeszcze 24 nie ma :placz: :strach:
ser_Kociątko

Post » Nie gru 31, 2017 18:21 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ser_Kociątko pisze::placz: :placz:

a Dżeka strzelanie nic nie rusza, chyba , ze gdzieś w poblizu strzelą to głośno szczeka
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 31, 2017 22:02 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ser_Kociątko pisze::placz: :placz:

Emi się trzęsie obecnie weszla do szafy. Chyba biedna pęknie bo nie chce wyjść na dwór :placz:

Gosiagosia

Post » Nie gru 31, 2017 22:09 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Biedne psiuńki :cry:
Próbowaliście kiedyś z zatyczkami do uszu? Takie rozkurczowe z pianki, zatykają przewód słuchowy. Żałuję, że wcześniej tego nie znałam, bo bym wypróbowała.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon sty 01, 2018 0:27 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Myśmy mieli kiedyś...
Niestety nie przynosiło to rezultatu poza Majki dyskomfortem...
Teraz śpi, ale jeszcze 2x się zsiusiała...

Nareszcie już cisza jest... no prawie cisza.
ser_Kociątko

Post » Pon sty 01, 2018 0:28 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Aia pisze:Biedne psiuńki :cry:
Próbowaliście kiedyś z zatyczkami do uszu? Takie rozkurczowe z pianki, zatykają przewód słuchowy. Żałuję, że wcześniej tego nie znałam, bo bym wypróbowała.

Ja tego nie znam.

Gosiagosia

Post » Pon sty 01, 2018 0:28 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ser_Kociątko pisze:Myśmy mieli kiedyś...
Niestety nie przynosiło to rezultatu poza Majki dyskomfortem...
Teraz śpi, ale jeszcze 2x się zsiusiała...

Nareszcie już cisza jest... no prawie cisza.

Dobrze że się zsiusiała :| Emi nadal wystraszona 8O

Gosiagosia

Post » Pon sty 01, 2018 0:52 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Gosiagosia pisze:
Aia pisze:Biedne psiuńki :cry:

Ja tego nie znam.

Ratowałam Kaja watą, obwiązywałam uszy bandażem. Najgorszych huków nie wytłumiło, ale wystrzały fajerwerków z odległości tak. Teraz sama używam zatyczek do uszu (np z rossmanna) i się zastanawiam jakby zadziałały na psie, bo na prawdę słyszalność w nich jest mocno przytłumiona.
U mnie Krów wykazuje niezrozumienie dziwnym poruszeniem. Mięsa nie rozdają, to po co się tak ekscytować.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon sty 01, 2018 10:41 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Nareszcie po wszystkim .
Maja już normalnie się zachowuje, normalne siku i kupka na dworze!
Dzisiaj rano na działce mieliśmy nawet fajerwerki do sprzątania... Nienawidzę tego.
ser_Kociątko

Post » Pon sty 01, 2018 12:09 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Biedna Maja ;( Dobrze, że juz sie uspokoila.

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]