Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Dobrze że kuriero przyniesł amciu dla cię. Przynajmniej głodmna nie będziesz. Ale powinien przynieść dla cię jeszcze dużo mizianek i fajmnego lista.
Nam kuriero amciu nie przynosi, ino Duża ze sklepa. Ona nie wie co ja najwiękcej lubię i daje ino miąso i miąso. A dzisiaj otwierała puszeczku i już się ucieszyłam, że będą mniamuśności. Ale nie było mniamuśności, ino jakaś dziwmna fasola w tej puszku![]()
![]()
Chyba jej dzisiaj w nocy nasiusiam do kapciów![]()
Książniczka Ofelja nieszczęśliwna
Jeszcze nie nasiusiałaś? Powinnaś była to zrobić już dawno temu!
Inka
Widzisz, Ineczko, ja jezdę Książniczką, a Książniczka siusia ino do kuwetku. Ale jak się znerwię, to zapomnę o książniczkowaniu i nasiusiam do kapciów![]()
Książniczka Ofelja
barbarados pisze::catmilk:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
![]()
a u nas zimno![]()
a ja nie chcę żeby było zimno
![]()
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
![]()
a u nas zimno![]()
![]()
![]()
I ciemno![]()
![]()
![]()
My chcemy wiosny. I lata. I ciepła. I długich dni.
Alyaa pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
![]()
a u nas zimno![]()
![]()
![]()
I ciemno![]()
![]()
![]()
I słońca. Dużo słońca.
Alyaa pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczynki![]()
![]()
a u nas zimno![]()
![]()
![]()
I ciemno![]()
![]()
![]()
I słońca. Dużo słońca.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Dobrze że kuriero przyniesł amciu dla cię. Przynajmniej głodmna nie będziesz. Ale powinien przynieść dla cię jeszcze dużo mizianek i fajmnego lista.
Nam kuriero amciu nie przynosi, ino Duża ze sklepa. Ona nie wie co ja najwiękcej lubię i daje ino miąso i miąso. A dzisiaj otwierała puszeczku i już się ucieszyłam, że będą mniamuśności. Ale nie było mniamuśności, ino jakaś dziwmna fasola w tej puszku![]()
![]()
Inka
Widzisz, Ineczko, ja jezdę Książniczką, a Książniczka siusia ino do kuwetku. Ale jak się znerwię, to zapomnę o książniczkowaniu i nasiusiam do kapciów![]()
Książniczka Ofelja
No to nazwij kapcie kuwetą - i będzie po sprawie
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. Dobrze że kuriero przyniesł amciu dla cię. Przynajmniej głodmna nie będziesz. Ale powinien przynieść dla cię jeszcze dużo mizianek i fajmnego lista.
![]()
Inka
Książniczka Ofelja
No to nazwij kapcie kuwetą - i będzie po sprawie
Ineczko. Masz racyję! Ależ ty jezdeś mądrusia!
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Mi się śniło chyba lato... Jakaś podróż w każdym razie, i chyba wakacyjna. Ale nie jestem pewna, bo ja mam bardzo skomplikowane i pomieszane sny.
Chciałabym, żeby już zaraz były święta i nowy rok, a później zaraz wiosna
agusialublin pisze:Tak mi jedna myśl bardzo głowę zaprząta, wręcz drązy mózg![]()
![]()
A czemu Ty Maryś małpa jesteś?![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 1134 gości