Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joannawiśniewska pisze:Cześć Moniu, no myśle że z oknami to trzeba czekać na lepszą pogode a ponoć ma być lepsza po niedzieli...oby się ociepliło bo tej zgnilizny już nie można wytrzymać![]()
Udanej niedzieli życzymy...![]()
Myszolandia pisze:Hej MOń![]()
![]()
Ewa L. pisze:Cześć Monia!![]()
Miłego dzionka i głaski dla Maciusia!
I co słychać u twoich dziewczynek Amy i Milusi ?
sistersy25 pisze:Czeć Monikajak niedziela mija ?
MonikaMroz pisze:sistersy25 pisze:Czeć Monikajak niedziela mija ?
Hejka![]()
Niedziela mija spokojnie
Robiłam spagetti na obiad bo koleżankę zaprosiłam. Zjadłyśmy, kawkę wypiłyśmy. Przedstawiłam jej Maciusia... Podobał się i namawiałam ją żeby go zabrała ze sobą. Ale ona ma już kota i nie wie jak by jej kocur zareagował.
Teraz piję drugą kawkę i siedze na miauku i na fb. Zaraz chyba legnę na wyrko z książką
sistersy25 pisze:MonikaMroz pisze:sistersy25 pisze:Czeć Monikajak niedziela mija ?
Hejka![]()
Niedziela mija spokojnie
Robiłam spagetti na obiad bo koleżankę zaprosiłam. Zjadłyśmy, kawkę wypiłyśmy. Przedstawiłam jej Maciusia... Podobał się i namawiałam ją żeby go zabrała ze sobą. Ale ona ma już kota i nie wie jak by jej kocur zareagował.
Teraz piję drugą kawkę i siedze na miauku i na fb. Zaraz chyba legnę na wyrko z książką
A szkoda, Maciuś jest strasznie kochany, cudownie by było jakby znalazł domekWidzę ze niedziela mija przyjemnie
![]()
oj ja też chyba musze kawę kolejna zaparzyc ok: siusia moje zmęczenie sięga zenitu![]()
MonikaMroz pisze:sistersy25 pisze:MonikaMroz pisze:sistersy25 pisze:Czeć Monikajak niedziela mija ?
Hejka![]()
Niedziela mija spokojnie
A szkoda, Maciuś jest strasznie kochany, cudownie by było jakby znalazł domekWidzę ze niedziela mija przyjemnie
![]()
oj ja też chyba musze kawę kolejna zaparzyc ok: siusia moje zmęczenie sięga zenitu![]()
Ja zastanawiam się czy Maćka do Kutna nie zabrać jak będę wyjeżdżać stąd w lipcu. Ale mam już 2 kotki i nie stać mnie na 3go kota. Poza tym nie mieszkam sama i mama na pewno nie wyrazi zgody. Już na 2go kota ledwo się zgodziłaW zasadzie się nie zgodziła tylko postawiłam ją pod faktem dokonanym...
Mam jeszcze 3,5 m-ca może uda mi się znaleźć mu domek
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:sistersy25 pisze:MonikaMroz pisze:sistersy25 pisze:Czeć Monikajak niedziela mija ?
Hejka![]()
Niedziela mija spokojnie
![]()
Ja zastanawiam się czy Maćka do Kutna nie zabrać jak będę wyjeżdżać stąd w lipcu. Ale mam już 2 kotki i nie stać mnie na 3go kota. Poza tym nie mieszkam sama i mama na pewno nie wyrazi zgody. Już na 2go kota ledwo się zgodziłaW zasadzie się nie zgodziła tylko postawiłam ją pod faktem dokonanym...
Mam jeszcze 3,5 m-ca może uda mi się znaleźć mu domek
a z Maciusiem uzgodniłaś sprawę domku?jaki by chciał?
MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:
a widziałaś to z rudym kotkiem? spróbuję taki sobie zrobić, moze się uda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1268 gości