Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Nie oddał . Wycofał się syczeć z odległości .
Idę z psami .
No to dobrze.
Jeśli się wycofał to znaczy że zaakceptował obecność nowego a mały widać że potrafi się ustawić w życiu
barbarados pisze:No . Docierają . Ale jakie te dzieci dziś rozwydrzone . Z łapami na dorosłego ?
barbarados pisze:Takie czasy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
On jest waleczny jak Luna . Też od razu , ważący 60 deko kotek lał łapką psy , i to z bardzo bojową miną . Do teraz - jej musi być na wierzchu .![]()
muszę naskarżyć : mój chłop w żartach , chciał nazwać Filipka : Lumpek
agusialublin pisze:barbarados pisze:Takie czasy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
On jest waleczny jak Luna . Też od razu , ważący 60 deko kotek lał łapką psy , i to z bardzo bojową miną . Do teraz - jej musi być na wierzchu .![]()
Lumpek aż parsknęłam śmiechem![]()
barbarados pisze:agusialublin pisze:barbarados pisze:Takie czasy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lumpek aż parsknęłam śmiechem![]()
Ma pomysły , nie ? I jeszcze się tłumaczy , że zartował![]()
barbarados pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Filipek to jeden z kotków tego pana od mojego chłopa z pracy . Rudy ma domek , czarny też , teraz tylko krówka została i kocica szylkretowa . Lekarz mu powiedział , że u dziecka to nie przeziębienie , tylko alergia . I koty musi jak najszybciej wydać . Trzeba temu panu doradzic , niech idzie do innego lekarza i nie mówi , ze ma zwierzaki . Niech dziecku zrobią testy a nie na oko leczą .Ale człowiek okazał się sympatyczny i kocha koty . I to jest ważne .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 356 gości