Karolek(ona) pisze:bry bry bry
Bry bry bry!
Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Tu odpoczynklowe foty,a ja tyram porzadkujac chalupke-bo caly tydzien z hakiem nie mialam sily na porzadki-

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

kalair pisze:anulka111 pisze:Tu odpoczynklowe foty,a ja tyram porzadkujac chalupke-bo caly tydzien z hakiem nie mialam sily na porzadki-
Ja chyba sprzątać będę w tyg...
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Tu odpoczynklowe foty,a ja tyram porzadkujac chalupke-bo caly tydzien z hakiem nie mialam sily na porzadki-
A ja miałam sprzątać po obiedzie ale mnie tak zmuliło, że dopiero wstałam.Za długo w mieście byłam dzisiaj a jeszcze osłabiona jestem i padłam jak mucha o 15
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

MonikaMroz pisze:To jakie paczki kupujecie? Bo wiem, ze są 2,27 kg lub 6 ... coś tam. Myślałam że te 6 kilowe kupujesz jak masz 3 panny w domu.
Sprzatanie nie ucieknie hyhy-umylam kolejne okno o 19 przychodzi kolezanka w nagrode ,a ja poki co dalejk tyramkalair pisze:anulka111 pisze:Tu odpoczynklowe foty,a ja tyram porzadkujac chalupke-bo caly tydzien z hakiem nie mialam sily na porzadki-
anulka111 pisze:Sprzatanie nie ucieknie hyhy-umylam kolejne okno o 19 przychodzi kolezanka w nagrode ,a ja poki co dalejk tyramkalair pisze:anulka111 pisze:Tu odpoczynklowe foty,a ja tyram porzadkujac chalupke-bo caly tydzien z hakiem nie mialam sily na porzadki-
Ja chyba sprzątać będę w tyg...i kaszle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 53 gości