Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Wszystko jest takie cudne...i koty, drewniane parapety, nawet sznurek z młyna... ale konie.. to już po prostu ... odjazd. Chyba sie zakochałam
morelowa pisze: nawet sznurek z młyna...
felin pisze:Można tu rzucić okiem dla poprawy humoru: viewtopic.php?f=8&t=144606
Revontulet pisze:Dawno temu moja mama znalazła w kawie kawałek skóry węża. Do tej pory nie pije kawy sypanej
Broszka pisze:Revontulet pisze:Dawno temu moja mama znalazła w kawie kawałek skóry węża. Do tej pory nie pije kawy sypanej
Skóra węża?
Revontulet pisze:Piękne są te Twoje koniki i widoki za oknem![]()
Broszka pisze:Revontulet pisze:Piękne są te Twoje koniki i widoki za oknem![]()
Koniki nie wyszły na fotkach zbyt dobrze - jak osiołki, biedne takie umęczone snuciem się po padoku![]()
A gdzie na tych zdjęciach zobaczyłaś widok za oknem?
morelowa pisze:Nikt nie mógł wejść na forum - ale już po 10 się dało . Mi.
Osiołki tez są piękne. Ale Twoje koniki wyglądają jak koniki - one mają gdzie sobie pogalopować?
Revontulet ma rację. Na pewno masz piękne widoki za oknem, nawet jak jest to wybieg dla koni albo kotów !
Robisz prawdziwe powidła?
Revontulet pisze:Broszka pisze:Revontulet pisze:Piękne są te Twoje koniki i widoki za oknem![]()
Koniki nie wyszły na fotkach zbyt dobrze - jak osiołki, biedne takie umęczone snuciem się po padoku![]()
A gdzie na tych zdjęciach zobaczyłaś widok za oknem?
Widoki za oknem wstawiałaś nie razI w zimowej scenerii ze śniegiem po pas, i w letniej- kwiatki, krzaczki, bez za oknem i takie tam
Zobaczyłam koniki i od razu przypomniały mi się tamte obrazki. I chyba zbyt ogólnie napisałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 431 gości