Moderator: Estraven
aga9955 pisze:OK.
przegral FAN. Ale przeca my mozemy pomoc. Zakladac watek sreberkowy?
Ja deklaruje wplate na 200 zeta.
Kto jeszcze?
Nie damy im umrzec z glodu do diaska.
Slonko_Łódź pisze:casica pisze:Najgorszy jest brak refleksji i perspektywy. Bo kinia jest chyba w wieku okołomaturalnym, pójdzie na studia, wyprowadzi się i? I co dalej ze stadem kilkudziesięciu przyzwyczajonych do karmienia kotów? Ktoś to stado przejmie? Gdyby było mniejsze może by się udało. Poza tym zarzuty Słonko_Łódź w stosunku do młodej opiekunki są jak najbardziej zasadne. I dziwię się bardzo, że dorosłe kobiety zamiast dziewczynę edukować, zamiast zwracać uwagę na popełnione błędy, w czambuł chwalą. Egzaltując się przy tym prawie na poziomie orgazmu. W tym wieku to raczej spokojna edukacja byłaby wskazana.
No co Ty? Lepiej nauczyć jak zdobywać bez wysiłku kasę. Jedna zbiera, reszta kryje.
skaskaNH pisze:MariaD pisze:Ja mam uprzejmą prośbę do moda/ów działających w tym wątku - o podawanie paragrafu regulaminu jaki został naruszony. Z góry dziękuję.
Ja również poproszę.
EDIT: nie, no musze to napisać.
[...]
EDIT 2 - styl
VVu pisze:aga9955 pisze:OK.
przegral FAN. Ale przeca my mozemy pomoc. Zakladac watek sreberkowy?
Ja deklaruje wplate na 200 zeta.
Kto jeszcze?
Nie damy im umrzec z glodu do diaska.
![]()
Też chciałem założyć, ale nie miałem już sił. Jeśli możesz, to byłoby super.
Dorzucam na razie 100. Potem albo podniosę, albo jakiś bazarek zrobię.
VVu pisze:No to ja już siedzę na walizkach. Jeszcze nie wychodzę, ale koszule mam już poukładane, a szczoteczkę do zębów zawsze przy sobie.
Slonko_Łódź pisze:Slonko_Łódź pisze:casica pisze:Najgorszy jest brak refleksji i perspektywy. Bo kinia jest chyba w wieku okołomaturalnym, pójdzie na studia, wyprowadzi się i? I co dalej ze stadem kilkudziesięciu przyzwyczajonych do karmienia kotów? Ktoś to stado przejmie? Gdyby było mniejsze może by się udało. Poza tym zarzuty Słonko_Łódź w stosunku do młodej opiekunki są jak najbardziej zasadne. I dziwię się bardzo, że dorosłe kobiety zamiast dziewczynę edukować, zamiast zwracać uwagę na popełnione błędy, w czambuł chwalą. Egzaltując się przy tym prawie na poziomie orgazmu. W tym wieku to raczej spokojna edukacja byłaby wskazana.
No co Ty? Lepiej nauczyć jak zdobywać bez wysiłku kasę. Jedna zbiera, reszta kryje.
Znowu pocięte.... Wniosek jest jeden- [...]
Usunęłam wpis naruszający Regulamin Forum, par. 9 podpunkt g. Slonko_Łódź, jeżeli podejrzewasz popełnienie przestępstwa przez innego użytkownika forum, zgłoś to organom ścigania. Publiczne oskarżanie bez dowodów stanowi oszczerstwo.
alix76
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 957 gości