Moja gromadka.Malutki [']; kochany Albercik odszedł:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 16, 2012 17:36 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

Dzięki, dzięki! :D

Balbinka dziś spała przytulona do Zochy. :1luvu:

Poza tym dziś jak się bawiła z Lenką (Balbi), to podczas okładania i duszenia małej wywijała nóżkami i sikała jak szalona. :D

Poszłyśmy z Zochą na spacer nad wodę i natknęłyśmy się na węża. Czarny był. Uciekł biedak do wody i pięknie płynął. Wodny?
Zocha się przeraziła, stanęła na dwóch łapkach a przednimi mnie objęła w pasie. Musiałam pocieszać psa.
No i żaby przed nami uciekały strasznie, nie wiem, co się tak psa boją. 8)
Poza tym wyśmiali nas panowie wędkarze, a właściwie Zochę wyśmiali, że nie ma kondycji, bo jej ozor wisi i dyszy. :x
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw sie 16, 2012 20:09 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

...bo jej ozor wisi i dyszy...

Masz mieć przedsmak,a co :mrgreen:

Balbi :ok:

edycja: cytat dodałam
Ostatnio edytowano Pt sie 17, 2012 11:00 przez EwKo, łącznie edytowano 1 raz

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt sie 17, 2012 9:50 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

Przeczytałam o wężu i... już myślałam, że macie teraz gada na tymczasie. :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt sie 17, 2012 11:47 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

Hehe, to raczej nie wchodzi w grę.

U nas straszne jaja. To znaczy tak na skalę kociodomową. Mimi, postrach wszystkich kotów, całymi dniami przebywa poza swoim pokojem, choć kiedyś absolutnie nie chciała, sypia w dziwnych miejscach, szaleje na balkonie, dziś rano leżała na środku pokoju (nie tego, gdzie zazwyczaj chciała mieszkać :D ) w stosie zabawek i rzucała nimi... No po prostu nie ten kot. Czy charakterna 10-latka powinna się tak zachowywać?

Albert staruszek też mnie zadziwił. Chude to, ledwo łazi, grymasi, zestarzało się strasznie, a tu nagle wędką się będzie bawił! 8O Ale jak się znudził, to tak na mnie warknął, że strach.

Za to martwi mnie Bambosz. Znowu całymi dniami budka, znowu jakiś zdołowany... Inny tymczasie, znajdź się!
:cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt sie 17, 2012 12:42 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

Może Bamboszek z tych co miewają depresję? Może ma po prostu gorsze dni :(
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt sie 17, 2012 16:41 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

jej siostra nadesłała mi z wywczasów sms-a tej treści: "zapomniałam podziękować boicie5 za raczka, zrobisz to za mnie?" długo myślałam co z tym zrobić, w końcu postanowiłam umieścić tutaj :lol:
przy okazji pozdrawiam gromadkę w imieniu swoim i jej siostry

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt sie 17, 2012 18:35 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

Wesoło tam u Was ,pomimo wszystko :D :ok:
Za Bamboszka i resztę ferajny kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt sie 17, 2012 18:48 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

biedny Bamboszek :(
coś w tym kocie siedzi :roll: , tylko co :roll:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob sie 18, 2012 10:24 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

EwKo pisze:
...bo jej ozor wisi i dyszy...

Masz mieć przedsmak,a co :mrgreen: (...)

Zajarzyłam w końcu. :lol: No no, kondycja ma być! :twisted:

paw pisze:jej siostra nadesłała mi z wywczasów sms-a tej treści: "zapomniałam podziękować boicie5 za raczka, zrobisz to za mnie?" długo myślałam co z tym zrobić, w końcu postanowiłam umieścić tutaj :lol:
przy okazji pozdrawiam gromadkę w imieniu swoim i jej siostry

Dziękujemy za pozdrowienia, ale z tym raczkiem to ja nie wiem o co chodzi. :D Ale co tam.

A co do Bamboszka to ja nie wiem. Jest na calmie, niby nic takiego się nie dzieje, ale... Jemu dom potrzebny. A teraz znowu się coś zrobiło na pleckach i musimy to zbadać, i dlatego odkładam robienie ogłoszeń. Do bani to. Żal mi Bamboszka i tyle. Ale może to takie moje ględzenie i szukanie dziury w całym, bo tak patrząc tylko na jego wygląd, futro i figurę, to jest bardzo przystojny. 8)
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob sie 18, 2012 10:30 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

A dziś, gdyby Kituś żył, świętowalibyśmy 12 lat razem.
No i co tu napisać... Brakuje mi go ciągle. :cry:

A wczoraj się dowiedziałam, że Filipek Amyszki ma chore nerki, i jest mi ogromnie smutno. Mam nadzieję, że się pozbiera, że da radę. On mi tak Kitusia przypomina...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob sie 18, 2012 11:37 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

Potrzymam za Bamboszka. :ok:
I za Amyszkowego Filipka :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sie 19, 2012 7:55 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

Bazyliszkowa pisze:Potrzymam za Bamboszka. :ok:
I za Amyszkowego Filipka :ok:

To ja się dołączę do potrzymania :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie sie 19, 2012 8:26 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

Dzięki.

Antoś Kukiełka zafundował mi upojną noc. Klamkował, ruszał kablami, zapalał światło i w ogóle zachowywał się karygodnie. No ale gniewać się na niego nie da. :D

A rano szok u Alberta. Staruszek naprawdę jest ostatnio kiepski, i różnie się zachowuje, a dziś wchodzę do jego pokoju i widzę, że on przedziwnie się jakoś rusza, i pierwszą myślą było, że on ma atak padaczki, a okazało się, że on... bawił się gumką recepturką i dlatego tak skakał śmiesznie na tych swoich nóżkach krzywych. Widok - :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie sie 19, 2012 10:31 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

Kituś... :(
Smutne te rocznice :(

Anita, Twój wątek, a właściwie wątek Gromadki, ma zaiste terapeutyczną moc. Kiedy czytam o kotach, które zapalają światło, otwierają lodówkę, no i robią jeszcze kilka innych rzeczy, to stwierdzam, że te moje to jednak całkiem spokojne glutki...

A Bercik to se zaszalał :mrgreen:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie sie 19, 2012 16:56 Re: Moja gromadka.Malutki [']; maleńka tri wyprowadziła się

Albert szaleje :lol:
A Antoś...karygodne zachowanie :wink:
Dla Bamboszka :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

[poprzednia][następna]