Ale z Ciebie piękna babka

Łoł

Gratulujemy

Pamiętam jak ja niedawno tak liczyłam tygodnie
Ach na wspominki mi się zebrało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Haker1 pisze:Tak Sylwuś, po lewej na zdj. nr.1 to ja, we własnej osobie.
Nie zawstydzaj mnie, na tym zdjęciu jakoś wyszła, generalnie obiektyw i kamera mnie nie lubią.
Często mnie własny mąż i dzieci na zdjęciach nie poznają, mam jakieś takie dziwne miny.
Haker1 pisze:Tak Sylwuś, po lewej na zdj. nr.1 to ja, we własnej osobie.
Nie zawstydzaj mnie, na tym zdjęciu jakoś wyszła, generalnie obiektyw i kamera mnie nie lubią.
Często mnie własny mąż i dzieci na zdjęciach nie poznają, mam jakieś takie dziwne miny.
czarna.wdowa pisze:Haker1 pisze:Tak Sylwuś, po lewej na zdj. nr.1 to ja, we własnej osobie.
też tak mam![]()
Ale muszę zgodzić się z przedmówczyniami aparat lubi czy nie lubi nie zmienia faktu że wszystkie cztery prezentujecie się znakomicie
Haker1 pisze:Duża wcale a wcale nie jest ładna, miła i kochana czasami, ale ładna, nie.
ładne to są moje kocie koleżanki![]()
Haker
Kochane cioteczki i moi przyjaciel.
Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet dla wolontariuszek z Poznańskiego Dworca PKP.
Dziewczyny mają sporo kotów pod opieką. Linki do wątków w naszych podpisach ( banarki).
Bardzo, bardzo prosimy.
Haker z Dużą
Haker1 pisze:
Kochane cioteczki i moi przyjaciel.
Prosimy o głosy w ankiecie Krakvet dla wolontariuszek z Poznańskiego Dworca PKP.
Dziewczyny mają sporo kotów pod opieką. Linki do wątków w naszych podpisach ( banarki).
Bardzo, bardzo prosimy.
Haker z Dużą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, zuza i 110 gości