Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Rany, taki piękny kocur i nikt go nie szuka?![]()
Koniecznie trzeba założyć osobny wątek![]()
Agneska pisze:Broszka pisze:Rany, taki piękny kocur i nikt go nie szuka?![]()
Koniecznie trzeba założyć osobny wątek![]()
A co będą szukać, jak trzeba tyle kasy wydać na kota?
Ech... słów brakDiscordia pisze:Tia. Jak sie wyprowadzalismy z poprzedniego mieszkania, to sie przyblakala sliczna kontaktowa pastelowa tri. Byla tak glodna, ze zarla smieci z odkurzacza wodnego. Ostatniego dnia zakupilam jakies saszetki, zeby mala zlapac. Noc spedzila u mnie, rano zabralismy ja do lecznicy sprawdzic czy ma chipa. Miala. Wlasciciele nie zauwazyli nieobecnosci kotki przez TYDZIEN! Ale przeciez kot sam wyszedl, to sam wroci, nie?
O, tak, dech zapierało...tajdzi pisze:"właściciele" w sumie moga tego kota szukać, ale:
1) kot jest tak połamany, że upadł minimum z 2 piętra, pewnie wyżej
2) kota się wpuszcza i wypuszcza z balkonu - więc nie wyobrażam sobie nie zauważyć braku kota
3) kota się szuka, jak go nie ma. Jak się nie szuka, to nie jest się wartym tego kota
4) kota się kastruje, na pewno "właściciele" odczuli, to co ja odczułam... to niekastrowany dorosły kot.
w sumie, jak się znajdą, chętnie dam im rachunek za lecznie kota + pozew za znęcanie się nad zwierzęciem.
Bumiś pisze::D dzień dobry wszystkim, bardzo lubię czytać ten wątek, czytając go nie można pozostać obojętnym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 30 gości