ale z widoku,najważniejsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Nikt z ogłoszeń o Bubusia nie pyta ....... A ja NIGDY nie przypuszczałam, że w przypadku Bubusia dojdzie do tak drastycznej rzeczy ... OGRANICZAM MU JEDZENIE
![]()
![]()
![]()
Już nie może sobie tyłka normalnie umyć ... bo mu "zwis brzuszny" zaczął przeszkadzać![]()
![]()
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Nikt z ogłoszeń o Bubusia nie pyta ....... A ja NIGDY nie przypuszczałam, że w przypadku Bubusia dojdzie do tak drastycznej rzeczy ... OGRANICZAM MU JEDZENIE
![]()
![]()
![]()
Już nie może sobie tyłka normalnie umyć ... bo mu "zwis brzuszny" zaczął przeszkadzać![]()
![]()
świetne określenie![]()
![]()
![]()
poza tym kto by przypuszczał, z jednej skrajnosci w drugą, chyba go ciut-ciut rozbestwiłaś![]()
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Nikt z ogłoszeń o Bubusia nie pyta ....... A ja NIGDY nie przypuszczałam, że w przypadku Bubusia dojdzie do tak drastycznej rzeczy ... OGRANICZAM MU JEDZENIE
![]()
![]()
![]()
![]()
świetne określenie![]()
![]()
![]()
poza tym kto by przypuszczał, z jednej skrajnosci w drugą, chyba go ciut-ciut rozbestwiłaś![]()
![]()
![]()
![]()
Jakoś tak SAM się rozbestwił ...
kociczka39 pisze:On to już u Ciebie się czuje jak na stałym swoim coś mi się zdaje
katarzyna1207 pisze:chyba dobrze Ci się zdaje... I te jego "awanturki" jak za długo siedzę w nocy ... a awanturki są o to, że on biedny sam w łóżeczku ...ale jak już przyjdę ... szkoda że nie mam jak nagrać tych jego radosnych gruchań... w życiu nie słyszałam, żeby kot tak gruchał i ćwierkał z radości...
I to jeszcze kotuś o takich gabarytach ...takim cieniutkim głosikiem ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 49 gości