Dobranoc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:Sorki, ze nie bylam wczoraj Cie troche uspokoic. Ale dobrze, ze zle nie jest i uspokoilas sie. Ogonki maja dluga podroz przed soba. Bedziesz im podawac cos na uspokojenie? Nie wiem czy sie juz pytalam.
Dobranoc
SecretFire pisze:Gibutek usciskam Was mocno i dla Karolci zycze szczescia. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze i to bede mogla przeczytac, jak net wroci.
Paaa![]()
![]()
![]()
Thorkatt pisze::love:
taką wiadomość znalazłam na Hodowcach, może sie przydaAnka_z_pasją pisze:Zapraszamy do skorzystania z zabiegu kastracji / sterylizacji kotów w projekcie prowadzonym przez naszą Fundację i lekarzy z Klinik Weterynaryjnych Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.
Koszt zabiegu to 50 zł (dla jednego kota - bez względu na płeć).
Można skorzystać również z niższej ceny badań (białaczka, FIV), szczepień, odrobaczania.
Zabiegi odbywają się w poniedziałki i wtorki. Dla osób spoza Wrocławia możemy zorganizować bezpłatny nocleg.
Wszelkie informacje pod numerem 0668 918 207 begin_of_the_skype_highlighting 0668 918 207 end_of_the_skype_highlighting lub e-mailowo awg_xl@wp.pl (najlepiej dzwonić w godz. 10.00 - 24.00).
Gibutkowa pisze:Może komuś się przyda:Thorkatt pisze::love:
taką wiadomość znalazłam na Hodowcach, może sie przydaAnka_z_pasją pisze:Zapraszamy do skorzystania z zabiegu kastracji / sterylizacji kotów w projekcie prowadzonym przez naszą Fundację i lekarzy z Klinik Weterynaryjnych Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu.
Koszt zabiegu to 50 zł (dla jednego kota - bez względu na płeć).
Można skorzystać również z niższej ceny badań (białaczka, FIV), szczepień, odrobaczania.
Zabiegi odbywają się w poniedziałki i wtorki. Dla osób spoza Wrocławia możemy zorganizować bezpłatny nocleg.
Wszelkie informacje pod numerem 0668 918 207 begin_of_the_skype_highlighting 0668 918 207 end_of_the_skype_highlighting lub e-mailowo awg_xl@wp.pl (najlepiej dzwonić w godz. 10.00 - 24.00).
Wkleiłam na własnym wątku i zapomniałam, a wychodzi na to że samej mi się przyda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 18 gości