witajcie ,glodzimy sie solidarnie...na razie -koty wkrotce zaczna gadac do mnie ludzkim glosem,ze zapomnialam zarcia dac sobie i im.....Smakusia tak madrze na mnie patrzy, kocurki oszczedzaja energie i leza jak skorki na balkonie,a ja udaje glupia

,ze nie wiem o co chodzi z tymi miskami

Rudemu masaz brzuszka i innych czesci ciala zrobilam...nic mu tam jak wczoraj nie bulgocze.....oby sie brzusio uspokoilo,generalnie wszyscy w formie tylko ja biedna glodna

Rude podgryzlo lisc papiruska-efekt pawik rzucony na gazete....esteta nie chcial zabrudzic stolu i patrzyl ,czy szybko sprzatam...zastanawiam sie nad jednym-czy to nadmiar papirusow nie dziala przeczyszczajaco na kotka??Bo nagle w domku sie od nich zaroilo? Teraz wesolo poluje na muche ,ktora wleciala do mieszkania

Spokojna nie jestme .....obserwacja trwa-potme od 12 jestem 3h w rpayc ,a potem okaze sie ,czy do weta nie pognamy
Chyba rudemu zostawie jedna gazete na podlodze ,by mogl zaszalec
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.