Taki domowy, kochany koteczek.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Fajnie by było, wracasz z roboty, a tu obiadek na stole
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Fajnie by było, wracasz z roboty, a tu obiadek na stole
He,he... Jeszcze jakby się nauczyła telefon odbierać, to bym z pracy zamówinie u kici złożyć mogła.
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Fajnie by było, wracasz z roboty, a tu obiadek na stole
He,he... Jeszcze jakby się nauczyła telefon odbierać, to bym z pracy zamówinie u kici złożyć mogła.
Tego lepiej niech się nie uczy... nigdy nie wiadomo, na którą infolinię by zadzwoniła
kocurzyca41 pisze:Wy tu chcecie obiadku,a moje dziewczynki nawet talerzy nie chcą pozmywać.Maleństwo ma rujkę drze gębulę i lata z kuprem po kweście.Ale starsza mogłaby pozmywać,mnie się nie chce.
kocurzyca41 pisze:Wy tu chcecie obiadku,a moje dziewczynki nawet talerzy nie chcą pozmywać.Maleństwo ma rujkę drze gębulę i lata z kuprem po kweście.Ale starsza mogłaby pozmywać,mnie się nie chce.
kocurzyca41 pisze:No,nie chorobcia ,moje tylko czasem odkurzają w trudno dostępnych miejscach.Biorę się za wychowanie.
kalair pisze:OKI pisze:Fajnie by było, wracasz z roboty, a tu obiadek na stole
I może jeszcze posprzątane?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości