Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:No smuto,Miałka leży przy mnie na kanapie i mruczy,a rozwala się normalnie miejsca jej mało,a ja biedna na samym brzeszku siedzę to jeszcze mnie łapami spycha @jedna
Bolkowa pisze:Smażę mięso z cebula i papryka, ale chyba też po pierogi WPN się udam. Aleście mi smaku narobiły
kotka doroty pisze:Trawko,litościPierogi zjadłaś ,jeszcze mięsko Ci się marzy
![]()
Ja się tak napchałam że,ruszyc się nie mogę,uffff
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Smażę mięso z cebula i papryka, ale chyba też po pierogi WPN się udam. Aleście mi smaku narobiły
czuję ten zapach smażonego mięska![]()
![]()
![]()
Pirogi zjedzone
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Smażę mięso z cebula i papryka, ale chyba też po pierogi WPN się udam. Aleście mi smaku narobiły
czuję ten zapach smażonego mięska![]()
![]()
![]()
Pirogi zjedzone
Dzięki za przypomnienie - idę zamieszać paprykę, która smażę
kotka doroty pisze:Ja tam zapachu mięska smażonego wyobrażac sobie nie muszę,wystarczy że,drzwi na klatkę schodową otworzę,poezja mniam,mniam!Ktoś u mnie na piętrze klekoty smarzy
trawa11 pisze:kotka doroty pisze:Ja tam zapachu mięska smażonego wyobrażac sobie nie muszę,wystarczy że,drzwi na klatkę schodową otworzę,poezja mniam,mniam!Ktoś u mnie na piętrze klekoty smarzy
Noto idz i sie wproś
MaryLux pisze:A ja dziś rano miałam na klatce "rozkoszny" aromat bigosu. Sąsiadka wietrzy mieszkanie otwierając drzwi na klatkę, nie okna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1007 gości