Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:No to stawiam w drugim typie na Zuźkę a w trzecim na Sznurówkę. A jako że do trzech razy sztuka to nie wygrałam głównej nagrody. Uff... to znaczy chciałam napisać - jakże mi przykro![]()
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:No to stawiam w drugim typie na Zuźkę a w trzecim na Sznurówkę. A jako że do trzech razy sztuka to nie wygrałam głównej nagrody. Uff... to znaczy chciałam napisać - jakże mi przykro![]()
![]()
Toż wiem, że Ty ostatnio za "Krysię" robisz... to i nagrody głównej wygrać nie mogłaś. Ale za starania nagroda pocieszenia się należy ...Kropencjusz jest Twój
![]()
![]()
Zapakować???
Kociama pisze:Gdzie byłam jak nagrody rozdawali![]()
Kasia Ty zakładaj wątek Kociastym
Dziewczyny, jakie Koty Kasi są Piękne :1luvu:
katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
Uploaded with ImageShack.us
Beasia pisze:katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
ło matko, ale cudokocham rude
![]()
katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:A co tam ...sobie pozwolę ... ostatnie zdjęcie Paputka u mnie w domu ...
Ja tam jakąś wielką fanka zardzewiałych kotów nie jestem ale ta zła mina podbiła moje serce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 50 gości