Marcelibu pisze:Femka pisze:moś pisze:Za to ja nie pozalowalam sobie piwa i czeresni do tych golabkow- jak znalazl
i Ty się dziwisz, że z biegunką wstałaś?
Co papagujesz po mnie????????????????![]()
wepchałaś się przede mną

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Femka pisze:moś pisze:Za to ja nie pozalowalam sobie piwa i czeresni do tych golabkow- jak znalazl
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:moś pisze:Za to ja nie pozalowalam sobie piwa i czeresni do tych golabkow- jak znalazl
wepchałaś się przede mną
moś pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:moś pisze:Za to ja nie pozalowalam sobie piwa i czeresni do tych golabkow- jak znalazl
wepchałaś się przede mną
to wy tez wstalyscie z biegunka![]()
Marcelibu pisze:Never pisze:Marcelibu pisze:Never pisze:To idę do Ciebie, tylko powiedz, czy się zmieścisz czy nie...
Jesoo, jaka upierdliwa jesteś![]()
![]()
. Normalnie skądś to znam
Marcelibu, czy chesz mnie obrazić?
Niee, martwię się
Marcelibu pisze:moś pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:moś pisze:Za to ja nie pozalowalam sobie piwa i czeresni do tych golabkow- jak znalazl
wepchałaś się przede mną
to wy tez wstalyscie z biegunka![]()
Ja - nie. Może Femka???![]()
Never pisze:Marcelibu pisze:Never pisze:Marcelibu pisze:Never pisze:To idę do Ciebie, tylko powiedz, czy się zmieścisz czy nie...
Jesoo, jaka upierdliwa jesteś![]()
![]()
. Normalnie skądś to znam
Marcelibu, czy chesz mnie obrazić?
Niee, martwię się
Femko, czy zamordowanie Marcelibu na Twoim wątku to będzie trollowanie czy tez dostarczę Ci tym wystarczającą dawkę sensacji?
Never pisze:Femko, czy zamordowanie Marcelibu na Twoim wątku to będzie trollowanie czy tez dostarczę Ci tym wystarczającą dawkę sensacji?
Femka pisze:Never pisze:Femko, czy zamordowanie Marcelibu na Twoim wątku to będzie trollowanie czy tez dostarczę Ci tym wystarczającą dawkę sensacji?
zamordowanie Marcelibu w moim wątku będzie niezwykle miłym akcentem tego dnia
Never pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję, takiej odpowiedzi się spodziewałam![]()
Marcelibu. czekam na Ciebie.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 77 gości