Czekoladka pisze:Witam!!!![]()
![]()
![]()
Lafinkę poproszę.![]()
Doberek Czekoladko!

Proszę Lafinkę!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:annette88 pisze:Halo, kalair ! A ja mam pół litra jogurtu bananowego![]()
![]()
Gdzie ten jogurt!!!![]()
![]()
![]()
MNIAMMMMMMM![]()
annette88 pisze:Czekoladka pisze:Witam!!!![]()
![]()
![]()
Lafinkę poproszę.![]()
A Ty co, w sklepie jesteś ?
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Halo, kalair ! A ja mam pół litra jogurtu bananowego![]()
![]()
Gdzie ten jogurt!!!![]()
![]()
![]()
MNIAMMMMMMM![]()
<bananowy jogurt jogobella> tylko już 1/3 wyżarłam
kalair pisze:annette88 pisze:Czekoladka pisze:Witam!!!![]()
![]()
![]()
Lafinkę poproszę.![]()
A Ty co, w sklepie jesteś ?
Klient nasz pan!![]()
Czekoladka pisze:
![]()
![]()
![]()
annette88 pisze:Byłam w zoologicznym niedaleko domu dzisiaj, kupić Meli przysmaczek, bo jej obiecałam. Wybrałam z Vitacraftu paczuszkę, która ma zwalczać nieświeży oddech (to ma chyba mięte w środku), jakieś tableteczki z witaminkami na sztuki (po 10gr, jakieś śmietankowe, z mięskiem i aloesem) i dla Nali wzięłam jeszcze jeden dwupak Sanabelli, a gratis dostała podkładkę pod miseczki
![]()
Myślicie, że te "witaminki" działają? Ile razy mogę jej to podawać?
Szkoda, że w Rydułtowach nie ma choć jednego takiego sklepu zoologicznego.. Mamy jeden, jedyny.. Ale takich porządnych karm tam nie uświadczysz
p.s. Chyba będę mamą chrzestną!
annette88 pisze:Czekoladka pisze:
![]()
![]()
![]()
gdzie to cudo ma oczy ?
kalair pisze:annette88 pisze:Byłam w zoologicznym niedaleko domu dzisiaj, kupić Meli przysmaczek, bo jej obiecałam. Wybrałam z Vitacraftu paczuszkę, która ma zwalczać nieświeży oddech (to ma chyba mięte w środku), jakieś tableteczki z witaminkami na sztuki (po 10gr, jakieś śmietankowe, z mięskiem i aloesem) i dla Nali wzięłam jeszcze jeden dwupak Sanabelli, a gratis dostała podkładkę pod miseczki
![]()
Myślicie, że te "witaminki" działają? Ile razy mogę jej to podawać?
Szkoda, że w Rydułtowach nie ma choć jednego takiego sklepu zoologicznego.. Mamy jeden, jedyny.. Ale takich porządnych karm tam nie uświadczysz
p.s. Chyba będę mamą chrzestną!
Annette,witaminki daje się różnie..Dla kici w wieku Twojej dawałam dwie dziennie..Ale lepiej zapytać. Bo przy dobrej karmie są po prostu zbędne.
Czekoladka pisze:Ja już nie mogę z moim kotem... Wydziera się w kuchni na cały głos (wiadomo chce papu, ale z puszki).
Otworzyłam jej odświętną puszkę Sheby "dziczyzna z jagnięciną".Aż mi samej ślinka cieknie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości