CIUPULKA I POLA czyli duecik black&white:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 16, 2008 11:19

dorcia44 pisze:ja już rok odkładam :oops:
ale nie było takie koniczności ,a teraz pynio ciągle okrwawiony.. :?

To długo faktycznie. Czyli nie ma już wyjścia. :roll:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon cze 16, 2008 11:49

dzień dobry Madziu

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Pon cze 16, 2008 16:47

Dzień dobry :)
Jak samopoczucie?
U mnie kiepsko.... Morfeuszek chory.... :(

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto cze 17, 2008 4:53

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto cze 17, 2008 4:53

Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto cze 17, 2008 7:00

sweet-a pisze:dzień dobry Madziu

Dobry Aniu! :D
Obrazek

maggia

Post » Wto cze 17, 2008 7:01

Sihaja pisze:Dzień dobry :)
Jak samopoczucie?
U mnie kiepsko.... Morfeuszek chory.... :(

Witaj! :D

Moje dobre samopoczucie. :wink:

A co jst Morfeuszowi? :?
Kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek

maggia

Post » Wto cze 17, 2008 7:04

Doberek Madziu :)

Z tymi sterydami tak jest, że działają jak w zegarku. Jak pamiętam, na Urwisa działały dokładnie 13 dni.. następnego dnia zaczynał wyć przy jedzeniu :roll:

miłego dnia :D
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Wto cze 17, 2008 7:06

Dzień dobry :D

maggia pisze:
8O Uduszę TŻ nic porządnie nie umie powtórzyć kiedy miała być wizyta. :evil:

To w takim razie pojadę w czwartek.

Nie duś biedaka, dobrze powtórzył, panie się zamieniły :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto cze 17, 2008 7:07

Wczoraj zadzwoniła do mnie dr Chosia, żeby powiedzieć, że dziś jej nie będzie 8O Normalnie byłam w szoku, że mnie powiadomiła i pamietała kiedy z Polą mialam przyść. :)

Pytałam się jej czy wie coś na temat leczenia homoepatycznego bo czytałąm, że można tej metody spróbować u Poli, a ona na to, że nie czytała na ten temat w literaturze, ale jak coś się dowiem na ten temat to mam przynieść. Do tego mówiła, że to nie zaszkodzi i możemy spróbować. :)

Baedzo mi się podoba takie podejście. :) Inny wet by powiedział, że wie lepiej jak leczyć, albo co innego.
Obrazek

maggia

Post » Wto cze 17, 2008 7:08

catawba pisze:Doberek Madziu :)

Z tymi sterydami tak jest, że działają jak w zegarku. Jak pamiętam, na Urwisa działały dokładnie 13 dni.. następnego dnia zaczynał wyć przy jedzeniu :roll:

miłego dnia :D

Witaj Haniu! :D

No tak jest ze sterydami niestety. :? W sumie to na Pole działają lepiej antybiotyki niż sterydy, jedno i drugie szkodliwe. :?
Obrazek

maggia

Post » Wto cze 17, 2008 7:09

Avian pisze:Dzień dobry :D

maggia pisze:
8O Uduszę TŻ nic porządnie nie umie powtórzyć kiedy miała być wizyta. :evil:

To w takim razie pojadę w czwartek.

Nie duś biedaka, dobrze powtórzył, panie się zamieniły :twisted:

Nie uduszę. :wink: Bo dobrze powiedział. :)
Obrazek

maggia

Post » Wto cze 17, 2008 7:19

maggia pisze:Wczoraj zadzwoniła do mnie dr Chosia, żeby powiedzieć, że dziś jej nie będzie 8O Normalnie byłam w szoku, że mnie powiadomiła i pamietała kiedy z Polą mialam przyść. :)

Pytałam się jej czy wie coś na temat leczenia homoepatycznego bo czytałąm, że można tej metody spróbować u Poli, a ona na to, że nie czytała na ten temat w literaturze, ale jak coś się dowiem na ten temat to mam przynieść. Do tego mówiła, że to nie zaszkodzi i możemy spróbować. :)

Baedzo mi się podoba takie podejście. :) Inny wet by powiedział, że wie lepiej jak leczyć, albo co innego.

Rzeczywiście,mnie też się podoba. Pochwała dlapani doktor. :wink:
Leczenia homeopatycznego zawsze można spróbować-nie powinno zaszkodzić. Głaski dla dueciku! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto cze 17, 2008 7:53

kalair pisze:
maggia pisze:Wczoraj zadzwoniła do mnie dr Chosia, żeby powiedzieć, że dziś jej nie będzie 8O Normalnie byłam w szoku, że mnie powiadomiła i pamietała kiedy z Polą mialam przyść. :)

Leczenia homeopatycznego zawsze można spróbować-nie powinno zaszkodzić. Głaski dla dueciku! :wink:

To prawda, mamy fajne panie doktorki, ja im ciągle różne rewelacje przynoszę, a one cierpliwie to znoszą :twisted:

Magda, jak coś wymyślisz z homeopatią, to się podziel, wypróbuję na Czorciku ...
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Wto cze 17, 2008 8:15

Avian pisze:
kalair pisze:

To prawda, mamy fajne panie doktorki, ja im ciągle różne rewelacje przynoszę, a one cierpliwie to znoszą :twisted:

Magda, jak coś wymyślisz z homeopatią, to się podziel, wypróbuję na Czorciku ...

Ok. :D

A mam pytanko do Ciebie. Z tego co słyszałam to dr Czerwiński leczy homeopatią? Wiesz coś na ten temat?
Obrazek

maggia

[poprzednia][następna]