dorcia44 pisze:ja już rok odkładam![]()
ale nie było takie koniczności ,a teraz pynio ciągle okrwawiony..
To długo faktycznie. Czyli nie ma już wyjścia.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:ja już rok odkładam![]()
ale nie było takie koniczności ,a teraz pynio ciągle okrwawiony..
sweet-a pisze:dzień dobry Madziu
Sihaja pisze:Dzień dobry
Jak samopoczucie?
U mnie kiepsko.... Morfeuszek chory....
maggia pisze:
Uduszę TŻ nic porządnie nie umie powtórzyć kiedy miała być wizyta.
![]()
To w takim razie pojadę w czwartek.
catawba pisze:Doberek Madziu
Z tymi sterydami tak jest, że działają jak w zegarku. Jak pamiętam, na Urwisa działały dokładnie 13 dni.. następnego dnia zaczynał wyć przy jedzeniu![]()
miłego dnia
Avian pisze:Dzień dobrymaggia pisze:
Uduszę TŻ nic porządnie nie umie powtórzyć kiedy miała być wizyta.
![]()
To w takim razie pojadę w czwartek.
Nie duś biedaka, dobrze powtórzył, panie się zamieniły
maggia pisze:Wczoraj zadzwoniła do mnie dr Chosia, żeby powiedzieć, że dziś jej nie będzieNormalnie byłam w szoku, że mnie powiadomiła i pamietała kiedy z Polą mialam przyść.
![]()
Pytałam się jej czy wie coś na temat leczenia homoepatycznego bo czytałąm, że można tej metody spróbować u Poli, a ona na to, że nie czytała na ten temat w literaturze, ale jak coś się dowiem na ten temat to mam przynieść. Do tego mówiła, że to nie zaszkodzi i możemy spróbować.![]()
Baedzo mi się podoba takie podejście.Inny wet by powiedział, że wie lepiej jak leczyć, albo co innego.
kalair pisze:maggia pisze:Wczoraj zadzwoniła do mnie dr Chosia, żeby powiedzieć, że dziś jej nie będzieNormalnie byłam w szoku, że mnie powiadomiła i pamietała kiedy z Polą mialam przyść.
![]()
Pytałam się jej czy wie coś na temat leczenia homoepatycznego bo czytałąm, że można tej metody spróbować u Poli, a ona na to, że nie czytała na ten temat w literaturze, ale jak coś się dowiem na ten temat to mam przynieść. Do tego mówiła, że to nie zaszkodzi i możemy spróbować.![]()
Baedzo mi się podoba takie podejście.Inny wet by powiedział, że wie lepiej jak leczyć, albo co innego.
Rzeczywiście,mnie też się podoba. Pochwała dlapani doktor.![]()
Leczenia homeopatycznego zawsze można spróbować-nie powinno zaszkodzić. Głaski dla dueciku!
Avian pisze:kalair pisze:maggia pisze:Wczoraj zadzwoniła do mnie dr Chosia, żeby powiedzieć, że dziś jej nie będzieNormalnie byłam w szoku, że mnie powiadomiła i pamietała kiedy z Polą mialam przyść.
![]()
Rzeczywiście,mnie też się podoba. Pochwała dlapani doktor.![]()
Leczenia homeopatycznego zawsze można spróbować-nie powinno zaszkodzić. Głaski dla dueciku!
To prawda, mamy fajne panie doktorki, ja im ciągle różne rewelacje przynoszę, a one cierpliwie to znoszą![]()
Magda, jak coś wymyślisz z homeopatią, to się podziel, wypróbuję na Czorciku ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości