A jakoś tak... Palić mi się chyba chciało, czy cóś...kalair pisze:Marcelibu pisze:Nio, nio - to ja idę sobie zapalić.
Qrczę, a niby dlaczemu?!![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A jakoś tak... Palić mi się chyba chciało, czy cóś...kalair pisze:Marcelibu pisze:Nio, nio - to ja idę sobie zapalić.
Marcelibu pisze:A jakoś tak... Palić mi się chyba chciało, czy cóś...kalair pisze:Marcelibu pisze:Nio, nio - to ja idę sobie zapalić.
Lucky13 pisze:Marcelibu pisze:A jakoś tak... Palić mi się chyba chciało, czy cóś...kalair pisze:Marcelibu pisze:Nio, nio - to ja idę sobie zapalić.
"Palacze Tytoniu Umierają Młodziej!"
Lucky13 pisze:Marcelibu pisze:A jakoś tak... Palić mi się chyba chciało, czy cóś...kalair pisze:Marcelibu pisze:Nio, nio - to ja idę sobie zapalić.
kalair pisze:Lucky13 pisze:Marcelibu pisze:A jakoś tak... Palić mi się chyba chciało, czy cóś...kalair pisze:Marcelibu pisze:Nio, nio - to ja idę sobie zapalić.
No. Ciągle to Mośkowi powtarzam!![]()
Lucky13 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:Dobry wieczór!![]()
Przedstawiam wieczorną plamkę Kajtki:
[img http://img408.imageshack.us/img408/9084/dscn4643bm3.jpg /img]
No normalnie, pomału, jakbym Iriskę od tyłu widziała!![]()
Przez 14 lat nie wiedziałam,że mam w domu szylkretkę!![]()
![]()
Człowiek się uczy całe życie! Zwłaszcza od kotów!![]()
Tak,tak,oczywiście!Bo Koty są przecież najmądrzejesze na świecie,nieprawdaż?
Marcelibu pisze:Lucky13 pisze:Marcelibu pisze:A jakoś tak... Palić mi się chyba chciało, czy cóś...kalair pisze:Marcelibu pisze:Nio, nio - to ja idę sobie zapalić.
Eee, to poproszę o ten napis, że papierosy szkodzą w czasie ciąży(na razie nie planuję - i w ogóle juz zakończyłam ten temat, tzn. ciąż, normę wyrobiłam
)
kalair pisze:moś pisze:Moge głosniej
![]()
![]()
![]()
Lucky13 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:Marcelibu pisze:A jakoś tak... Palić mi się chyba chciało, czy cóś...kalair pisze:Marcelibu pisze:Nio, nio - to ja idę sobie zapalić.
Widzisz,a ja Mojej Mamie!
Ja nie paliłam,nie palę i nie będę palić!
kalair pisze:Lucky13 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:Dobry wieczór!![]()
Przedstawiam wieczorną plamkę Kajtki:
[img http://img408.imageshack.us/img408/9084/dscn4643bm3.jpg /img]
No normalnie, pomału, jakbym Iriskę od tyłu widziała!![]()
Przez 14 lat nie wiedziałam,że mam w domu szylkretkę!![]()
![]()
Człowiek się uczy całe życie! Zwłaszcza od kotów!![]()
Tak,tak,oczywiście!Bo Koty są przecież najmądrzejesze na świecie,nieprawdaż?
Prawdaż, prawdaż!!! Ty zmieniłaś na linki?
kalair pisze:Lucky13 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:Marcelibu pisze:A jakoś tak... Palić mi się chyba chciało, czy cóś...kalair pisze:Marcelibu pisze:Nio, nio - to ja idę sobie zapalić.
BRAVO!
U mnie nikt nigdy nie palił.
kalair pisze:Lucky13 pisze:kalair pisze:Lucky13 pisze:Marcelibu pisze:A jakoś tak... Palić mi się chyba chciało, czy cóś...kalair pisze:Marcelibu pisze:Nio, nio - to ja idę sobie zapalić.
BRAVO!
U mnie nikt nigdy nie palił.
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:Dobry wieczor szylkrecie i ich oka
Dobry wieczór Rachelinko, Boni i jego oczka!![]()
![]()
A dla Was-
dziekujemy tylko gdzie wcielo oczka Lafizdrolka?
No się zawstydziła...Bonusia chyba..
Lafinkusiu malutki nie wstydz sie bo mi sie tu Bonius czerwieni..pokaz peikne oczka swoje
Rachelinko, przekonałam Lafika, żeby troszkę oczko otworzyła..no tylko tyle się udało![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości