Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:Czekam, czekam...
A poza tym usiłuję przedrzeć się przez moje ulubione wątki - BK zostawiam na koniec, bo najpierw muszę się upić....
o żeszszszsz, tak się zdenerwowałam, że aż pifffko musiałam otworzyć
No to piję Twoje zdroofko wytwornym drinkiem ze strefy bezcłowej
ja piję Twoje zdrooofko całkiem zwykłym piffkiem z polskiego sklepu
Femka pisze:Bungo, ty pewnie jeszcze nie doczytałaś, że u mnie są na tymczasie cztery Zarazki: dwa czterotygodniowe i dwa pięciotygodniowe. Te starsze to dziewcynka i chłopcyk. Dziewcynka zosyała nazwana Lusia na cześć Twojej LuśkiChłopczyk jest Mru na cześć Seniora od Doroty :D
Benni pisze:A bo Bungo pewnie ugrzęzła przy zaległościach. Albo ją już za bardzo pewne części ciała bolą. (różnie może być: d... od siedzenia przy kompie, przepona od śmiechu, oczy - wychodzą z orbit od tego co powypisywałyście itd, itd)
Za chwilę zwariuję - tralalalalala
skaskaNH pisze:Moze i tu wpadnie z rana Dorota i zrobi pobudke?
skaskaNH pisze:Popatrz, popatrz, Bungo twarda jest, nie rusza jejDorota pisze:skaskaNH pisze:Moze i tu wpadnie z rana Dorota i zrobi pobudke?
Pobudka!Trzeba megafon kupic
Dorota pisze:skaskaNH pisze:Popatrz, popatrz, Bungo twarda jest, nie rusza jejDorota pisze:skaskaNH pisze:Moze i tu wpadnie z rana Dorota i zrobi pobudke?
Zdecydowanie tak
Adrianapl pisze:Dorota pisze:skaskaNH pisze:Popatrz, popatrz, Bungo twarda jest, nie rusza jejDorota pisze:skaskaNH pisze:Moze i tu wpadnie z rana Dorota i zrobi pobudke?
Zdecydowanie tak
dajcie jej po urlopie odpoczac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google Adsense [Bot], Lifter i 55 gości