Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dasia pisze:Cholernik jeden śpi własnie jak suseł.Zbiera siły, żeby w nocy harcować po łóżku i skakać mi po głowie
Dlatego właśnie idę go zbudzić pod pretekstem przekazania mizianek od Was
![]()
izaA pisze:Ilekroć czytam o takich pomysłach, o zjedzonych kwiatkach, porwanych firankach i innych szkodach materialnych, to cieszę się w duchu, że mam takie gzecne kotecki w domu...u nas normalnie kocia sielanka, tylko my trochę chorujemy
Dasia pisze:Nie myślę na razie o drugim kocie (no, prawie nie myślę).
Dasia pisze:Ale zmiany lokalowe szykują się na wiosnę, metraż się powiększy...![]()
aamms pisze:
I oczywiście głaski dla Vice..
Dasia pisze:Mogłabym powiedzieć, że od Waszych głasków go na śmierć zagłaskam, ale w przypadku Vice to wykluczone, bo jemu nigdy dość
izaA pisze:Rozumiem to rozumiem...dzis rpzyszła do mnie koleżanka uczulona na koty, ale koty kochająca...cóż...była zachwycona Otisem, który z głośnym mhruuuuuu nie chciał od niej odejśc i tylko podstawiał się na głaski...
Wiesz Dasiu, co do drugiego kota...właśnie czarna.wdowa zdecydowała, że się dokoci...napisała, że na forum wszyscy użytkownicy powinni dostawać ostrzeżenie, że czytanie forum grozi dokoceniemale prawda jest taka, że to właśnie lektura forum skłoniła mnie do tych myśli, lektura i rozmowy na forum - pomogły mi przez dokocenie przejść...i teraz mam dwa cudowne futerka w domu...a jak Zuzia leżała w gorączce to Otis przyszedł do łóżka i położył się obok i głowę na jej ramieniu oparł, a Zuzia była taka szcześliwa, że nie leży sama...Sonia jest piękna, a Otis jest kochany...nie trzeba nic więcej do szczęścia 8)
izaA pisze:(...) Sonia jest piękna, a Otis jest kochany (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Marmotka, Sigrid, zuza i 100 gości