Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 47

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 03, 2019 11:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

PixieDixie pisze:O kurcze to faktycznie masz dzisiaj atrakcje.
Pogoda u nas też barowa jak to mowia
Moje też wybrzydzaja
Szkoda gadac
Czasem myślę że w doopach się tym naszym kotom popersewracalo

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Masz rację od nadmiaru dobrobytu poprzewracało się tym naszym kotom. Człowiek nieba by chciał uchylić , sobie odejmie by kociszcze miało jak najlepiej a tu masz jeszcze focha mają.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt maja 03, 2019 11:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

No. Niestety.
Ja właśnie zrobiłam zamówienie
Które styknie na 3/4 miesiąca. 240 zł.
Każdy kot je co innego stajesz na uszach a i tak miski czasem się susza.
Ehh

Się M. Śmieje. Pełen Bąk paliwa. Tankujemy auto i koty.

Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt maja 03, 2019 12:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Dziś moje obie dziewczyny biją rekordy srania która więcej ubrudzi :evil:
Pola wprawdzie kupkała w kuwecie ale nie wytarła tyłka i usmarowała mi kołdrę i koc na łóżku i zaraz muszę wszystko zmienić i wstawić pralkę.
Zuzia za to zaczęła od pawia z musika , przez kupę pod drzwiami balkonowymi ( na szczęście na podłodze ) i za fotelem i wielkim sikiem przed kocim łóżeczkiem ( nalałaby pewnie do niego gdyby nie to , że była w nim reklamówka ).

ale wątpliwe atrakcje Ci zaserwowały :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt maja 03, 2019 13:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zuziu pewnie bardzo źle się dziś czułaś, martwimy się z Dużą o Ciebie! Nie choruj Kochanie :1luvu:
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt maja 03, 2019 13:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

PixieDixie pisze:No. Niestety.
Ja właśnie zrobiłam zamówienie
Które styknie na 3/4 miesiąca. 240 zł.
Każdy kot je co innego stajesz na uszach a i tak miski czasem się susza.
Ehh

Się M. Śmieje. Pełen Bąk paliwa. Tankujemy auto i koty.

Ja kilka dni temu zrobiłam na 303 zł a jak policzyłam od początku roku to wydałam już prawie 800 zł na nie a to nawet jeszcze połowy roku nie ma.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 03, 2019 13:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Dziś moje obie dziewczyny biją rekordy srania która więcej ubrudzi :evil:
Pola wprawdzie kupkała w kuwecie ale nie wytarła tyłka i usmarowała mi kołdrę i koc na łóżku i zaraz muszę wszystko zmienić i wstawić pralkę.
Zuzia za to zaczęła od pawia z musika , przez kupę pod drzwiami balkonowymi ( na szczęście na podłodze ) i za fotelem i wielkim sikiem przed kocim łóżeczkiem ( nalałaby pewnie do niego gdyby nie to , że była w nim reklamówka ).

ale wątpliwe atrakcje Ci zaserwowały :(

No tylko zazdrościć. :strach:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 03, 2019 13:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

A ja, Ewa L., dostałam od sąsiadki puszki, których jej koty nie chciały jeść. Dobrych marek, dobre puszki. Sylwuś, który zjada wszystko, zdumiał się, że nigdy nie widział takiego okropieństwa i nie chciał tego zjeść.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt maja 03, 2019 13:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

jolabuk5 pisze:Zuziu pewnie bardzo źle się dziś czułaś, martwimy się z Dużą o Ciebie! Nie choruj Kochanie :1luvu:
Sabcia

Sabciu , Zuzia dziś chyba naprawdę źle się czuje. Wprawdzie co trochę dochodzi do miseczki i coś podjada i nawet trochę pasty polizała ale jak się kładzie to często z podkulonymi łapkami i dużo śpi.
Dobrze , że na czwartek umówiłam ją na badania i USG.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 03, 2019 13:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ojej, do czwartku prawie tydzień :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt maja 03, 2019 13:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Puszki (saszetki) "dobrych marek" często takie są, że koty w ogóle nie chcą ich tknąć!

Ciociu, bardzo dobrze, ze Zuzia pojedzie do weta!
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt maja 03, 2019 14:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:A ja, Ewa L., dostałam od sąsiadki puszki, których jej koty nie chciały jeść. Dobrych marek, dobre puszki. Sylwuś, który zjada wszystko, zdumiał się, że nigdy nie widział takiego okropieństwa i nie chciał tego zjeść.

Dlatego nie eksperymentuję już z karmami i nie narzucam im jedzenia bo to zdrowe. Nawet jak rozmawiałam ostatnio z wetem jak byłam z Zuzią i pytałam czy muszę zmienić karmę na jakąś lepszą czy weterynaryjną to powiedział , że nie. Dostają bardzo dobrą suchą karmę a mokrą niech jedzą jaką chcą bo najważniejsze , że jedzą i , że jedzą mokrą.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 03, 2019 14:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:Ojej, do czwartku prawie tydzień :(

Ale tylko w czwartek można zapisać się na USG. Pewnie w jakiś nagłych przypadkach robią od razu ale planowane są w czwartki.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 03, 2019 14:09 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

jolabuk5 pisze:Puszki (saszetki) "dobrych marek" często takie są, że koty w ogóle nie chcą ich tknąć!

Ciociu, bardzo dobrze, ze Zuzia pojedzie do weta!
Sabcia

To prawda. Już tyle różnych dobrych karm próbowałam i nic z tego dobrego nie wynikło. Ja traciłam pieniądze a koty i tak chodziły głodne co nie wyszło im na zdrowie.
Niektórzy tak krzyczą jakie to złe są marketówki , że koty po nich chorują i takie bla, bla, bla .....a prawda jest taka , że dla kota najważniejsze jest by jadł cokolwiek ale jadł. Mojej koleżanki kocur całe życie jadł Kity Kata i dożył 17 lat w dobrym zdrowiu a innej po drogich , super dobrych karmach wysiadł mu cały układ pokarmowy i nie dożył 5 urodzin.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt maja 03, 2019 14:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze::201461 :201461 :201461

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]