Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:(...) Wetka mówi, że na szczęście to TYLKO pchły i nic poważniejszego.(...)
klaudiafj pisze:W Biedronce sa sliczne imbryczki do parzenia herbaty lisviastejMarzylam o takim, bo mam kilka takich herbat. I tylko niecale 8 zl
Kot w odbiciu czajniczka to oczywoscie Toska - przeszkadzala mi strasznie, bo jest najwazniejsza z calej wsi.
Dyktatura ten szampon to Hexoderm. Pienil sie super, ale byc moze dlatego mocniej, bo uzylam duzej ilosci na jedno miejsce. Moze na calym kocie tak by sie nie pienil.
Martus slyszalam o tych pokojach, chcialabym isc na cos takiego, ale wlasnie potrzebna grupa ludzi.
Lilianaj dziekizywica!
Mirko badz uwazna, bo pchla moze byc jedna ale jajec z niej sporo. 3 miesiace a nawet wiecej moze byc zagrozenie, a nigdy nie widomo czy na pewno pchla byla jedna.
Wczoraj przy zywicy na Marysi znalazlam cos co moglo byc pchla, ale to bylo w nocy i mi sie zezowalo i bylo to martwe. To może juz lek dziala. Dzis szukalam pchel i nie znalazlam.
Martwi mnie moje lozko. Jak teraz wypiore to pod czym spie to nie bede miala czym sie przykryc. A czy jest sens teraz prac jak Marysia chodzi i sieje?
Ewo no to tez dobrze nam sie spało. Wszyscy chrapali a pchly tak piszczaco cienkim glosikiem
Zamowilam Flee spray. 85 zl :/ jest cos tanszego co moglabym tez uzywac? bo obawiam sie ze ten jeden spray wystarczy na jednorazowe spryskanie mieszkania.
Ewa L. pisze:Zapewniam cię ,że mam w domu wiele szklanych rzeczy i nie jadam na plastykowych talerzykach i nie piję z plastykowych kubków a ten dzbanek ma tak cienkie szkło ,że nawet podczas mycia może ci pęknąć w ręku.
Ja chociażby był najpiękniejszy takiego sobie nie kupię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: badgstuff i 46 gości