Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 02, 2015 11:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Moli25 pisze::201461
Ciepło pozdrawiam i mam nadzieje Że widac poprawę z oczkiem ślicznej koteczki :201461

widać, widać :D
o ile uda mi się na nie zerknąć :)
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 02, 2015 11:18 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Gosiagosia pisze:Racja psy latwo przerobic i te tabletke wcisnac a koty..,, co ja mialam z Thomaskiem w jedzeniu wyczol i tabletke wyplul, zaczelismy z mezem rozdrabniac i wlewac bezposrednio do pysia strzykawka. Niestety tez potrafil sie zapluc i nie wiadomo bylo czy polknal. :mrgreen:

ale , żeby tabletkę podać to jeszcze trzeba kota złapać :(
a one jak coś wyczuwają to zaraz staja się niewidzialne :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro gru 02, 2015 14:30 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:Racja psy latwo przerobic i te tabletke wcisnac a koty..,, co ja mialam z Thomaskiem w jedzeniu wyczol i tabletke wyplul, zaczelismy z mezem rozdrabniac i wlewac bezposrednio do pysia strzykawka. Niestety tez potrafil sie zapluc i nie wiadomo bylo czy polknal. :mrgreen:

Albo uciekają
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro gru 02, 2015 15:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

Albo uciekają
Obrazek

i jeszcze na zegarku się znają, bo jak przychodzi pora podania leków to kota nie ma :lol:
Obrazek

mir.ka

Post » Śro gru 02, 2015 19:43 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

mir.ka pisze:takim będziemy go pamiętać, kochaną psinkę
Obrazek

To niemożliwe :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Taki kochany...... tak.................
bardzo mi przykro,nie byłam tu dawno, a tu taka tragedia :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Bardzo Wam współczuje :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Obrazek

joannawiśniewska

Od: Pon sty 12, 2015 20:48

Post » Śro gru 02, 2015 21:23 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

A to co jej się z tym oczkiem porobiło?
po kropelkach powinno być lepiej :ok:

cześć Miruś :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw gru 03, 2015 9:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

joannawiśniewska pisze:
mir.ka pisze:takim będziemy go pamiętać, kochaną psinkę
Obrazek

To niemożliwe :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Taki kochany...... tak.................
bardzo mi przykro,nie byłam tu dawno, a tu taka tragedia :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Bardzo Wam współczuje :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

dziękuję Asiu :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw gru 03, 2015 9:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

agusialublin pisze:A to co jej się z tym oczkiem porobiło?
po kropelkach powinno być lepiej :ok:

cześć Miruś :D

Aguś Elenka ma zapalenie spojówek , trzeba jej podawać gentamycynę i antybiotyk :strach: , był konieczny bo same krople prawie nic nie dawały. A ona taka ciężka do obsługi, oj ciężka :(
Obrazek

mir.ka

Post » Czw gru 03, 2015 9:28 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Mam nadzieje ze juz lepiej z Elenka :201461

A jak Kaja sie ma?
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 03, 2015 9:37 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Moli25 pisze:Mam nadzieje ze juz lepiej z Elenka :201461

A jak Kaja sie ma?

z Elenką dobrze chyba tak na 80%, dzisiaj tabletki nie udało nam się jeszcze jej podać, bo mokrego wcale nie ruszyła, a z "nadziewanej" kiełbaski tabletkę wypluła, łobuziara jedna :(

Kaja w miarę dobrze, choć często dusi ją kaszel, jutro jedziemy do kontroli, bo jej się tabletki kończą. Ciągle ją obserwuję :strach: :strach: :strach: :strach: , bo się boję o nią :(
Ale u niej taki stan utrzymuje się od ponad roku. Apetyt ma, tabletki ładnie łyka, co pies to nie kot :wink: Liczę , ze jeszcze długo nic się nie zmieni. :ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw gru 03, 2015 9:42 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Dzisiaj rano zastałam na stole w kuchni przyjemną niespodziankę, któreś rude się bardzo ładnie odkłaczyło, takimi długimi wałkami, podejrzewam Rudzię, bo później chciała , zeby ja wypuścic przed dom w poszukiwaniu trawy :wink: Niestety niewiele znalazła o tej porze, a jak jej mówiłam to nie słuchała , bo musiała sama sprawdzić :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw gru 03, 2015 9:48 przez mir.ka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mir.ka

Post » Czw gru 03, 2015 9:44 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Tylko sie cieszyc :mrgreen: :ok: duza posprząta a kot działa dalej należycie :love:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 03, 2015 9:51 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

Moli25 pisze:Tylko sie cieszyc :mrgreen: :ok: duza posprząta a kot działa dalej należycie :love:

tylko może by trochę inne miejsce wybrała, bo o mało kotom na tym miski nie postawiłam , jak jeszcze zaspana dawałam im śniadanie :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]