może to głupie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Mnie kiedyś na ulicy facet zaskoczył pytaniem "przepraszam, która godzina?" w momencie kiedy jadłam ptysia i nie mogłam sprawdzić w komórce.....odpowiedziałam: "dzień dobry", koleżanka się posikała ze śmiechu....
Więc też chyba się nadaję do takowego klubu...
AnnAArczyK pisze:Mnie kiedyś na ulicy facet zaskoczył pytaniem "przepraszam, która godzina?" w momencie kiedy jadłam ptysia i nie mogłam sprawdzić w komórce.....odpowiedziałam: "dzień dobry", koleżanka się posikała ze śmiechu....
Więc też chyba się nadaję do takowego klubu...
wiesiaczek1 pisze:jak mnie kltos pyta która godzina to mówię, że nie wiem, bo nie byłam u komunii /w moich czasach dawali tylko zegarki/
może to głupie
Moli25 pisze:Ewa jaki ładny avatarek![]()
Dzien dobry w ten upalny dzien
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa jaki ładny avatarek![]()
Witaj !![]()
To tak dla potwierdzenia że dziewczynki potrafią razem współpracować. A ja za 3 godz. muszę być w robocie do 1 w nocy![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa jaki ładny avatarek![]()
Witaj !![]()
To tak dla potwierdzenia że dziewczynki potrafią razem współpracować. A ja za 3 godz. muszę być w robocie do 1 w nocy![]()
![]()
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa jaki ładny avatarek![]()
Witaj !![]()
![]()
A jutro znów na 13,30 do 22
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Ewa jaki ładny avatarek![]()
Witaj !![]()
![]()
A jutro znów na 13,30 do 22
i cały tydzień popołudniówek?
jak te dodatkowe pół godziny macie rozliczane? do odbioru czy przerwa w trakcie pracy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 34 gości