Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Hejka Bożenko!! Wreszcie jesteś
anulka111 pisze:Jakos mnie nie przekonal- moze za drugim razem bedzie miec cene bardziej adeklwatna do mozliwosci- telefon mi zdycha....bede musiala kupic nowy
anulka111 pisze:Rety az taki ma byc upal?
kalair pisze:anulka111 pisze:Jakos mnie nie przekonal- moze za drugim razem bedzie miec cene bardziej adeklwatna do mozliwosci- telefon mi zdycha....bede musiala kupic nowy
Ty masz jakiegoś pecha z tymi tel. Ale jeszcze nie wymieniasz? My wymieniamy teraz. Myślę, co by tu dla JJ wziąć. Mam dwa tel. wzięte pod uwagę. Powinna dzisiaj już być oferta, zobaczymy.![]()
A lg jest dobrym tabletem, i trobi fajne foty, jak Ci na fotach zależy. Szkoda, że się poddałaś.
kalair pisze:anulka111 pisze:Jakos mnie nie przekonal- moze za drugim razem bedzie miec cene bardziej adeklwatna do mozliwosci- telefon mi zdycha....bede musiala kupic nowy
Ty masz jakiegoś pecha z tymi tel. Ale jeszcze nie wymieniasz? My wymieniamy teraz. Myślę, co by tu dla JJ wziąć. Mam dwa tel. wzięte pod uwagę. Powinna dzisiaj już być oferta, zobaczymy.![]()
A lg jest dobrym tabletem, i trobi fajne foty, jak Ci na fotach zależy. Szkoda, że się poddałaś.
klaudiafj pisze:Cześć PanienkiJak spędziłyście weekend, bo na pewno nie na forum
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Jakos mnie nie przekonal- moze za drugim razem bedzie miec cene bardziej adeklwatna do mozliwosci- telefon mi zdycha....bede musiala kupic nowy
Jakie telefony bierzesz pod uwage?
Komorka zdycha ta sama pechowa,samsung Galaxy
Koniec umowy mam formalnie w grudniu , ale pomalu zaczynam sie rozgladac.........lg jest w porzadku- jesli go trafie za nizsza cene z podobnym zasiegiem to mzoe kupie ponownie![]()
![]()
Ja bym chciala htc jakies
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Jakos mnie nie przekonal- moze za drugim razem bedzie miec cene bardziej adeklwatna do mozliwosci- telefon mi zdycha....bede musiala kupic nowy
Jakie telefony bierzesz pod uwage?
Komorka zdycha ta sama pechowa,samsung Galaxy
Koniec umowy mam formalnie w grudniu , ale pomalu zaczynam sie rozgladac.........lg jest w porzadku- jesli go trafie za nizsza cene z podobnym zasiegiem to mzoe kupie ponownie![]()
![]()
Ja bym chciala htc jakies. Z komorka jest taki dramat ,ze chyba kupie jakiegos smartfona "niemarkowego" na okres przejsciowy
klaudiafj pisze::) a ja remontuję i remontujęMam nadzieję, ze w końcu skończę.
I też bym chciała pojechać na wycieczkę, a w poniedziałek mój m. rozpoczyna urlop i będzie już po remoncie to coś porobimy fajnegoA za 2 tyg będzie Tosia, czy;i na ostatni dzień urlopu
Boje się, że nie będzie jej się u mnie podobało
albo że nie będę umiała się nią zająć. Takich obaw bym nie miała przy dorosłym kocie.
Ja tej moje nie skończyłam czytać tak jak i 7 innych napoczętych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 43 gości