Oto Polutek wówczas jeszcze Frida w chwili gdy przyjechała do Łodzi by z nami zamieszkać. Taki to był grzdylek mały.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Wszystkie były malutkie ale teraz są rownież kochane i słodkie
Mimo że złoszczę się na nią jak mi psoci ale i tak kocham tą podlecę i gryzonia.
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Wszystkie były malutkie ale teraz są rownież kochane i słodkie
Mimo że złoszczę się na nią jak mi psoci ale i tak kocham tą podlecę i gryzonia.
Ojjj to ja mam ochotę co rano przewinąć Kita przez kolano, złapać za ogon i wytrzaskać po tej małej dupie - dosłownieTak mnie wpienia drapaniem w kuwetę, pójdzie, drapie jak opętana, dostanie ochrzan, przestanie, cisza, i zaś drapanie i zaś ochrzan i zaś cisza, i zaś drapanie i tak potrafi 2 godziny nas wkur...ć ;p Oczywiście jakoś nie drapie jak wszyscy się obudzą
![]()
Fajnie, że masz wolnePiątki wolne są najlepsze
Aha zdjęcia cudne
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Moli25 pisze:Wszystkie były malutkie ale teraz są rownież kochane i słodkie
Ojjj to ja mam ochotę co rano przewinąć Kita przez kolano, złapać za ogon i wytrzaskać po tej małej dupie - dosłownieTak mnie wpienia drapaniem w kuwetę, pójdzie, drapie jak opętana, dostanie ochrzan, przestanie, cisza, i zaś drapanie i zaś ochrzan i zaś cisza, i zaś drapanie i tak potrafi 2 godziny nas wkur...ć ;p Oczywiście jakoś nie drapie jak wszyscy się obudzą
![]()
Fajnie, że masz wolnePiątki wolne są najlepsze
Aha zdjęcia cudne
Tak - piątek wolny ale sobota, niedziela i poniedziałek pracuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości