Ponura norka, zimna Walczymy ze wszystkimi przeciwnościami

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 29, 2017 19:57 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

mniejsze też będą :D

Muszę tylko fotki porobić :D
ser_Kociątko

Post » Pt gru 29, 2017 20:16 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

To drugie to jakieś pićku

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 29, 2017 20:29 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Mialas ksiazke o fotografce i nawet sie nie przyznalas :P prawie zawalu dostslam jak sprawdzalam czy ktos to jiz kupil :wink:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt gru 29, 2017 20:31 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Nawet nie wiedziałam, że coś takiego mam :oops: :oops:
Czekasz na dalszą dokładkę? :D
ser_Kociątko

Post » Pt gru 29, 2017 20:43 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Moge poczekac :p
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob gru 30, 2017 12:29 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Byłam dzisiaj z Łukaszem na zakupach, takie tłumy jakby wojna się szykowała... Masakra jedna wielka...

Ludzie wydają tyle pieniędzy, że strach.
Najgorsze jest to, że przed nami w kasie było młode małżeństwo, pies przed sklepem, a oni w koszyczku całą masę fajerwerków... Pytam się Pani, czy pies się nie boi... "Boi, ale raz do roku, to nic takiego, a uczcić trzeba, kot też się boi, ale na dworze to się w jakiejś stodole schowa i już"... Ech, szkoda mi strasznie tych zwierzaków...
U nas wiem, jak bardzo Majka się boi... Nigdzie nie możemy wyjść, bo wpada w panikę... Całego sylwestra zawsze siedzi w kabinie prysznicowej, i to jeszcze zamkniętej, bo tylko tam się dobrze czuje... Koty lubią pooglądać z okien.

Poszliśmy potem do Rosmanna, chciałam kupić kiełbaski Winstonowe, koty bardzo lubią, ale nie było :( Była za to Pani, która brała po jednej saszetce i szalce Winstona z każdego smaku, rozmawiajac przez telefon jakie to wypasione karmy kupuje kotu...

No i tak to już jest. Za to w Pepco kupiliśmy kocie wycieraczki. Wieczorkiem podłączę aparat to Wam pokażę. Wzięliśmy dwie ostatnie sztuki. Po 10zł były. Śliczne są!

No i zapraszam wieczorkiem na bazarek, nowa dokładka będzie.
ser_Kociątko

Post » Sob gru 30, 2017 14:46 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ser_Kociątko pisze:Byłam dzisiaj z Łukaszem na zakupach, takie tłumy jakby wojna się szykowała... Masakra jedna wielka...

Ludzie wydają tyle pieniędzy, że strach.
Najgorsze jest to, że przed nami w kasie było młode małżeństwo, pies przed sklepem, a oni w koszyczku całą masę fajerwerków... Pytam się Pani, czy pies się nie boi... "Boi, ale raz do roku, to nic takiego, a uczcić trzeba, kot też się boi, ale na dworze to się w jakiejś stodole schowa i już"... Ech, szkoda mi strasznie tych zwierzaków...
U nas wiem, jak bardzo Majka się boi... Nigdzie nie możemy wyjść, bo wpada w panikę... Całego sylwestra zawsze siedzi w kabinie prysznicowej, i to jeszcze zamkniętej, bo tylko tam się dobrze czuje... Koty lubią pooglądać z okien.

Poszliśmy potem do Rosmanna, chciałam kupić kiełbaski Winstonowe, koty bardzo lubią, ale nie było :( Była za to Pani, która brała po jednej saszetce i szalce Winstona z każdego smaku, rozmawiajac przez telefon jakie to wypasione karmy kupuje kotu...

No i tak to już jest. Za to w Pepco kupiliśmy kocie wycieraczki. Wieczorkiem podłączę aparat to Wam pokażę. Wzięliśmy dwie ostatnie sztuki. Po 10zł były. Śliczne są!

pokaż pokaż moze u nas spotkam te wycieraczki
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob gru 30, 2017 15:11 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Dlatego na zakupy noworoczne i sylwesterowe poszłam wczoraj. Wiedziałam że dziś w sklepach będzie tzw koniec świata :smokin:

Czekam na wycieczkę. Ja mam też wycieraczke w koty :mrgreen: wiadomo że mieszkają kociarze :wink:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob gru 30, 2017 15:44 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ja w tym tygodniu byłam raz w sklepie, wczoraj poszłam po jajka bo chciałam tort upiec i kupiłam koto wołowinę przy okazji
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob gru 30, 2017 17:34 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ser_Kociątko pisze:

My dzisiaj w Lidlu byliśmy i kotom się dostały kocie kabanoski, zażerały aż ogony furczały :)
A co do Sylwestra, my nie fajerwerkujemy. Scooby się boi i Perła chyba też, ale też czasem popatruje. Szkoda kasy i zwierzakowego zdrowia na to.

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Sob gru 30, 2017 18:54 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Ano dokładnie, szkoda. Ale znam masę ludzi, dla których fajerwerki to jakaś frajda...

Szykuję dokładkę. Będzie gotowa za 15 minut. Zapraszam! :)
ser_Kociątko

Post » Sob gru 30, 2017 18:57 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ser_Kociątko pisze:Ano dokładnie, szkoda. Ale znam masę ludzi, dla których fajerwerki to jakaś frajda...

Szykuję dokładkę. Będzie gotowa za 15 minut. Zapraszam! :)

:ok:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Sob gru 30, 2017 19:18 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

Dokładka gotowa! :)

A tu nasza wycieraczka! :)
Obrazek
ser_Kociątko

Post » Sob gru 30, 2017 19:22 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ser_Kociątko pisze:Dokładka gotowa! :)

Obrazek

:ok:
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 30, 2017 21:29 Re: Multum fotek! Zapraszamy! Odpoczywamy! Sprzątamy!

ser_Kociątko pisze:Dokładka gotowa! :)

Obrazek

Poddające sie koty :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

[poprzednia][następna]