Muszę tylko fotki porobić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ser_Kociątko pisze:Byłam dzisiaj z Łukaszem na zakupach, takie tłumy jakby wojna się szykowała... Masakra jedna wielka...
Ludzie wydają tyle pieniędzy, że strach.
Najgorsze jest to, że przed nami w kasie było młode małżeństwo, pies przed sklepem, a oni w koszyczku całą masę fajerwerków... Pytam się Pani, czy pies się nie boi... "Boi, ale raz do roku, to nic takiego, a uczcić trzeba, kot też się boi, ale na dworze to się w jakiejś stodole schowa i już"... Ech, szkoda mi strasznie tych zwierzaków...
U nas wiem, jak bardzo Majka się boi... Nigdzie nie możemy wyjść, bo wpada w panikę... Całego sylwestra zawsze siedzi w kabinie prysznicowej, i to jeszcze zamkniętej, bo tylko tam się dobrze czuje... Koty lubią pooglądać z okien.
Poszliśmy potem do Rosmanna, chciałam kupić kiełbaski Winstonowe, koty bardzo lubią, ale nie byłoByła za to Pani, która brała po jednej saszetce i szalce Winstona z każdego smaku, rozmawiajac przez telefon jakie to wypasione karmy kupuje kotu...
No i tak to już jest. Za to w Pepco kupiliśmy kocie wycieraczki. Wieczorkiem podłączę aparat to Wam pokażę. Wzięliśmy dwie ostatnie sztuki. Po 10zł były. Śliczne są!
No i zapraszam wieczorkiem na bazarek, nowa dokładka będzie.
ser_Kociątko pisze:
Poszliśmy potem do Rosmanna, chciałam kupić kiełbaski Winstonowe, koty bardzo lubią, ale nie byłoByła za to Pani, która brała po jednej saszetce i szalce Winstona z każdego smaku, rozmawiajac przez telefon jakie to wypasione karmy kupuje kotu...
No i tak to już jest. Za to w Pepco kupiliśmy kocie wycieraczki. Wieczorkiem podłączę aparat to Wam pokażę. Wzięliśmy dwie ostatnie sztuki. Po 10zł były. Śliczne są!
No i zapraszam wieczorkiem na bazarek, nowa dokładka będzie.
ser_Kociątko pisze:Ano dokładnie, szkoda. Ale znam masę ludzi, dla których fajerwerki to jakaś frajda...
Szykuję dokładkę. Będzie gotowa za 15 minut. Zapraszam!
ser_Kociątko pisze:Dokładka gotowa!![]()
A tu nasza wycieraczka!
ser_Kociątko pisze:Dokładka gotowa!![]()
A tu nasza wycieraczka!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 68 gości