Tosia&Bazyl - cz IV

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 26, 2013 20:43 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

Spilett pisze:
NatjaSNB pisze:
Spilett pisze:Też mogę w jednej tak zrobić :evil:

Absolutnie jej nie otwieraj! Matko, ile w takiej puszce kryje się zła... jad kiełbasiany może być i w ogóle :evil: :evil: :evil:

Już wylądowała w koszu. Tylko filmik zrobiłam Twoim wzorem.
Możesz tu wkleić co napisałaś do zooplusa? Bo chcę też im dopierdzielić (ostatnio kupiłam transporter który nie daje się złożyć) i nie mam weny.

Oj wolałabym nie wklejać :mrgreen: Pisałam nie dbając o stylistykę bo wkurzona byłam, ale teraz jak czytam to raczej nie jest to do pokazywania :mrgreen: Po prostu pisz, że wieczko się ugina i to sugeruje, że karma się nie nadaje. Napisałam, że proszę o rekompensatę bo wydałam kasę na 12 zepsutych puszek.

Ej tylko poczekaj z 1 dzień ze swoim mailem do nich, bo jak będzie w podobnej sprawie i z podobnym gifem to pomyślą, że zmowa jakaś :mrgreen:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Czw gru 26, 2013 20:51 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

spisek dziewczyn z miau :D postraszcie ich, że jak nie oddadzą kaski to całe miau się dowie :D

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Czw gru 26, 2013 20:52 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

MIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUU!
Miaumafia, już jedna Niebieska jest :ryk:

Dobra, napiszę jutro. Ale wspomnę o Twoim przypadku (anonimowo ofkors) i zobaczymy, co odpiszą.

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob gru 28, 2013 1:13 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

Milena_MK pisze:spisek dziewczyn z miau :D postraszcie ich, że jak nie oddadzą kaski to całe miau się dowie :D

i cale miau ich opier... tzn: omiauczy :ryk:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Spilett pisze:MIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUU!
Miaumafia, już jedna Niebieska jest :ryk:

Dobra, napiszę jutro. Ale wspomnę o Twoim przypadku (anonimowo ofkors) i zobaczymy, co odpiszą.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: kur...a umarlam :ryk: :ryk: :ryk: miaumafia :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 28, 2013 7:54 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

Madzia, odezwał się zooplus?
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob gru 28, 2013 9:49 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

Wczoraj odpisali jeszcze przed 8 że bardzo przepraszają za zaistniałą ponownie sytuację, ale żeby cała reklamacja ruszyła to proszą o numer serii i dokładną datę ważności. To im wysłałam kolejne zdjęcie i czekam.

Wczoraj Bazyl zrobił tylko jedną kupkę, byłam przy kuwecie, szedł sobie ładny kupalek jeden i drugi a po nim znowu leciało rzadkie. Wisienką na torcie była kropka krwi :(

Dziewczyny, ja wiem że nie powinnam tego mówić i nie zrozumcie mnie źle, kocham te koty bezgranicznie, ale już chwilami mam dość :( Dni odliczam od jednej kupy do drugiej, przecież to można zwariować :/ I tak sobie myślę, że więcej chyba już nie zdecyduję się na koty :(

Obecnie pocieszam się tylko tym, że Bazyl wczoraj został przyłapany dwa razy na gorącym uczynku... raz podżerał karpatkę, a raz wylizywał pierniczki.
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Sob gru 28, 2013 10:10 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

NatjaSNB pisze:Wczoraj odpisali jeszcze przed 8 że bardzo przepraszają za zaistniałą ponownie sytuację, ale żeby cała reklamacja ruszyła to proszą o numer serii i dokładną datę ważności. To im wysłałam kolejne zdjęcie i czekam.

Wczoraj Bazyl zrobił tylko jedną kupkę, byłam przy kuwecie, szedł sobie ładny kupalek jeden i drugi a po nim znowu leciało rzadkie. Wisienką na torcie była kropka krwi :(

Dziewczyny, ja wiem że nie powinnam tego mówić i nie zrozumcie mnie źle, kocham te koty bezgranicznie, ale już chwilami mam dość :( Dni odliczam od jednej kupy do drugiej, przecież to można zwariować :/ I tak sobie myślę, że więcej chyba już nie zdecyduję się na koty :(

Obecnie pocieszam się tylko tym, że Bazyl wczoraj został przyłapany dwa razy na gorącym uczynku... raz podżerał karpatkę, a raz wylizywał pierniczki.

Tak zupełnie po ludzku, rozumiem :(
U nas natomiast zatwardzenie, po raz n-ty, podałam Lactulozę.
Też mam momentami dość, nie dość, że moja pierwsza kota w życiu, to jeszcze taka wychorowana, tyle przeszłam z nią, że szkoda mówić :(
No ale cóż, kocham ją nad życie :1luvu:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Sob gru 28, 2013 10:13 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

Madziu całe szczęście, że koty żyją po 17_20 lat. Zanim będziesz musiała decydować się na nowe zapomnisz o kupach. :twisted:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob gru 28, 2013 10:22 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

ab. pisze:Madziu całe szczęście, że koty żyją po 17_20 lat. Zanim będziesz musiała decydować się na nowe zapomnisz o kupach. :twisted:

Póki co mam wrażenie, że właśnie przez najbliższe 20 lat moim życiem będą rządzić kupy :|
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Sob gru 28, 2013 10:26 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

NatjaSNB pisze:
ab. pisze:Madziu całe szczęście, że koty żyją po 17_20 lat. Zanim będziesz musiała decydować się na nowe zapomnisz o kupach. :twisted:

Póki co mam wrażenie, że właśnie przez najbliższe 20 lat moim życiem będą rządzić kupy :|

Nie :strach: :strach: :strach:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Sob gru 28, 2013 10:26 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

Oby nie!

Milena_MK

Post » Sob gru 28, 2013 10:52 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

Oby nie!
Pocieszaj się tą karpatką i pierniczkami, chociaż tyle możesz :)
U nas Perełka zrobiła kupę przed 4 rano, ładną twardą z megarzadkim końcem, trzeba było jej wycierać znowu a w pokoju waliło jeszcze z pół h po wyniesieniu. Masakra, przecież ona ciągle je to samo :(

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob gru 28, 2013 13:29 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

Spilett pisze:ładną twardą z megarzadkim końcem

O właśnie u mnie tak było, najpierw ładnie a potem ciurkiem leciało :|
Najgorsze, że zamówiliśmy znowu Catz Finefood'a tylko w innym sklepie... niby dostępne a teraz się okazało, że wyślą dopiero 2 stycznia. A my dziś zjadamy ostatnią puszkę ZiwiPeaka, którą dawałam mu po biegunce i trzeba będzie do conajmniej 3go stycznia na Gourmetach przeżyć.

A przy okazji kupiłam im wreszcie legowisko... o takie:
Obrazek
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Sob gru 28, 2013 13:35 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

Świetne :ok:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Sob gru 28, 2013 14:46 Re: Tosia&Bazyl - cz IV

Bardzo ładne legowisko! A mówiłaś coś o zielonym?

Milena_MK

[poprzednia][następna]