Aniu, co jeszcze potrzebujecie do wyprawki dla Mefisty?. Ja dzisiaj wpłacę parę złotych
Moderator: Estraven
Bellemere pisze:Wyprawka dla Mefisty jest już tak wypaśna, że nie mamy co kupować już
Ma 2,2kg Taste of the Wild, kuwetkę, sporo mokrej karmy (nie wiem dokładnie ile, ale od ab. dostałyśmy 11 puszek GranatapPet i tackę PON, od gpolomskiej sporo saszetek CFF i puszeczek Thrive jeszcze zostało, ja sama jeszcze kupię może Animondę), dwie wędki, 3 miseczki, wykupimy jeszcze Immunodol... No i pewnie zapomniałam o paru rzeczach, nawet nie wiem, a jaki wór my wsadzimy tę wyprawkę
Teraz to tylko potrzebne są pieniądze na leczenie Lacky'ego. Mefista ma już posag jak panna młoda

Bellemere pisze:Aaa, i od Agi Mefista dostaje jeszcze drapak
Na Mefistę się uzbierało bardzo dużo, trochę z bazarku, trochę z dobrowolnych wpłat od Was, i mój kochany Tata jeszcze przelał na nią 100zł
Bez Waszej pomocy wszystko wyglądałoby dużo gorzej
A tych ludzi od Lacky'ego to nawet nie mam siły komentować. Najgorsza obelga w tym przypadku byłaby komplementem.

Bellemere pisze:Hahaha, mój Tata się jeszcze tłumaczył "Bo ja nie chciałem na kota, ale tak myślę, że jak masz wydawać swoje pieniądze, to ja ci pomogę, i tak sobie myślę, że przeleję, a ty wydasz na co chcesz... Czyli na kota..."
Mefiście się udało, Lacky'emu też pomożemy - biedaczek zasługuje na wszystko, co najlepsze, tak samo jak Misia
(Geneza "Misi": Mefista - Mefisia - Misia)

Maupa pisze:- córciu, masz pieniądze?
- mam, mamo, nie potrzebuję.
- ale na pewno?
- tak, na pewno.
- ale ja Ci zrobię przelew.
- okej, a ja znowu wszystko wydam na koty. dawaj.
i tak przelewa.
my z mamą też pozdrawiamy Twojego tatka
mama ma kota i sama pakuje w niego kupę kasy, a na swoje leczenie już nie ma...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 32 gości