PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 13, 2013 11:44 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Sprytna Lunka, wie gdzie wskoczyć bo coś smacznego zjeść :D
Aniu, co jeszcze potrzebujecie do wyprawki dla Mefisty?. Ja dzisiaj wpłacę parę złotych :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro lis 13, 2013 11:55 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Wyprawka dla Mefisty jest już tak wypaśna, że nie mamy co kupować już :D
Ma 2,2kg Taste of the Wild, kuwetkę, sporo mokrej karmy (nie wiem dokładnie ile, ale od ab. dostałyśmy 11 puszek GranatapPet i tackę PON, od gpolomskiej sporo saszetek CFF i puszeczek Thrive jeszcze zostało, ja sama jeszcze kupię może Animondę), dwie wędki, 3 miseczki, wykupimy jeszcze Immunodol... No i pewnie zapomniałam o paru rzeczach, nawet nie wiem, a jaki wór my wsadzimy tę wyprawkę :D

Teraz to tylko potrzebne są pieniądze na leczenie Lacky'ego. Mefista ma już posag jak panna młoda :D
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Śro lis 13, 2013 11:57 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

O łaaaał, jaki piękny posag :D Fajnie, że tak historia ma taki finał, natomiast jak przeczytałam o Lackym, to mi się scyzoryk w kieszeni otworzył... Fajnie, powodzenia w robieniu kariery w Niemczech drodzy państwo :evil: :evil: :evil:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro lis 13, 2013 11:58 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Cieszę się bardzo, że Mefista na podróż do nowego domku jest tak przygotowana, dzięki Wam! :) W takim razie te pieniążki niech na Lackiego idą, dobrze?. Jemu się bardzo przydadzą, biedak mały :(
Obrazek

aannee99

Post » Śro lis 13, 2013 12:00 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Bellemere pisze:Wyprawka dla Mefisty jest już tak wypaśna, że nie mamy co kupować już :D
Ma 2,2kg Taste of the Wild, kuwetkę, sporo mokrej karmy (nie wiem dokładnie ile, ale od ab. dostałyśmy 11 puszek GranatapPet i tackę PON, od gpolomskiej sporo saszetek CFF i puszeczek Thrive jeszcze zostało, ja sama jeszcze kupię może Animondę), dwie wędki, 3 miseczki, wykupimy jeszcze Immunodol... No i pewnie zapomniałam o paru rzeczach, nawet nie wiem, a jaki wór my wsadzimy tę wyprawkę :D

Teraz to tylko potrzebne są pieniądze na leczenie Lacky'ego. Mefista ma już posag jak panna młoda :D

Piękny posag dla naszej malutkiej :) A dla Lackusia też się zbierze, obiecuję!

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro lis 13, 2013 12:02 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Aaa, i od Agi Mefista dostaje jeszcze drapak :D
Na Mefistę się uzbierało bardzo dużo, trochę z bazarku, trochę z dobrowolnych wpłat od Was, i mój kochany Tata jeszcze przelał na nią 100zł :1luvu:
Bez Waszej pomocy wszystko wyglądałoby dużo gorzej :1luvu:

A tych ludzi od Lacky'ego to nawet nie mam siły komentować. Najgorsza obelga w tym przypadku byłaby komplementem.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 13, 2013 12:04 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Bellemere pisze:Aaa, i od Agi Mefista dostaje jeszcze drapak :D
Na Mefistę się uzbierało bardzo dużo, trochę z bazarku, trochę z dobrowolnych wpłat od Was, i mój kochany Tata jeszcze przelał na nią 100zł :1luvu:
Bez Waszej pomocy wszystko wyglądałoby dużo gorzej :1luvu:

A tych ludzi od Lacky'ego to nawet nie mam siły komentować. Najgorsza obelga w tym przypadku byłaby komplementem.

Pozdrów Tatę! Mój nie dałby ani grosza i jeszcze by mnie opierdzielił, że na koty wydaję :/
A ci co skrzywdzili Lackusia to nie są ludzie tylko pieprzone mendy zakichane i jakbym ich spotkała to sama osobiście bym ich zatłukła :(

Spilett

Post » Śro lis 13, 2013 12:05 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Cieszę się bardzo, że Mefista skradła serducha tylu osób, że tyle osób o niej myśli i pamięta :) Mocno wierzę w to, że i Lacky dostanie taką pomoc jaką dostać powinien :)
Obrazek

aannee99

Post » Śro lis 13, 2013 12:11 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Hahaha, mój Tata się jeszcze tłumaczył "Bo ja nie chciałem na kota, ale tak myślę, że jak masz wydawać swoje pieniądze, to ja ci pomogę, i tak sobie myślę, że przeleję, a ty wydasz na co chcesz... Czyli na kota..." :D

Mefiście się udało, Lacky'emu też pomożemy - biedaczek zasługuje na wszystko, co najlepsze, tak samo jak Misia :1luvu:

(Geneza "Misi": Mefista - Mefisia - Misia :D)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Śro lis 13, 2013 12:13 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Bellemere pisze:Hahaha, mój Tata się jeszcze tłumaczył "Bo ja nie chciałem na kota, ale tak myślę, że jak masz wydawać swoje pieniądze, to ja ci pomogę, i tak sobie myślę, że przeleję, a ty wydasz na co chcesz... Czyli na kota..." :D

Mefiście się udało, Lacky'emu też pomożemy - biedaczek zasługuje na wszystko, co najlepsze, tak samo jak Misia :1luvu:

(Geneza "Misi": Mefista - Mefisia - Misia :D)

Misia :1luvu:
Kiedy w domku będzie swoim?

Spilett

Post » Śro lis 13, 2013 12:18 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

- córciu, masz pieniądze?
- mam, mamo, nie potrzebuję.
- ale na pewno?
- tak, na pewno.
- ale ja Ci zrobię przelew.
- okej, a ja znowu wszystko wydam na koty. dawaj.

i tak przelewa. :ryk:

my z mamą też pozdrawiamy Twojego tatka :ok:
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Śro lis 13, 2013 12:22 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Moja mama tylko z rezygnacją pyta, czy mi coś w ogóle zostaje w kieszeni jak już koty obsłużę :roll:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Śro lis 13, 2013 12:23 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Maupa pisze:- córciu, masz pieniądze?
- mam, mamo, nie potrzebuję.
- ale na pewno?
- tak, na pewno.
- ale ja Ci zrobię przelew.
- okej, a ja znowu wszystko wydam na koty. dawaj.

i tak przelewa. :ryk:

my z mamą też pozdrawiamy Twojego tatka :ok:

Fajna mama :)

Spilett

Post » Śro lis 13, 2013 12:26 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

elianka u mnie jest to samo, tylko znajomi pytają :ryk: mama ma kota i sama pakuje w niego kupę kasy, a na swoje leczenie już nie ma...

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Śro lis 13, 2013 12:34 Re: PomyLuna cz.II - bo czarne koty przynoszą szczęście

Mnie pytają tak wszyscy :ryk:

W sprawie Mefisty czekam na telefon od pani Anety, bo możliwe, że jej koleżanka mogłaby bezpośrednio z Sosnowca zgarnąć koteczkę, wtedy problem transportu miałybyśmy z głowy, a Mefista byłaby w domku dziś lub jutro. Jeśli się nie uda, to pojedzie zaraz jak znajdziemy jakiś transport :ok:

Aga dogadała się z lecznicą, że wszystkie przelewy dla Lacky'ego będą szły na konto lecznicy. Także zawsze będę podawać na pw bezpośrednio numer konta, który podała mi Aga.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

[poprzednia][następna]