Ja zaraz idę się prysznicować i szykuję do pana doktorka - ciekawe co powie na moje ciśnienie.
Moderator: Estraven

Edyszka pisze:To masz zawsze,odzyskiwałam posta z bloga biżuteryjnego, którego wczoraj omyłkowo skasowałam... i trochę to trwało,a nie wiem czy pisałam te fotki to już nowy aparacik robił....

Ewa L. pisze:Edyszka pisze:To masz zawsze,odzyskiwałam posta z bloga biżuteryjnego, którego wczoraj omyłkowo skasowałam... i trochę to trwało,a nie wiem czy pisałam te fotki to już nowy aparacik robił....
Fotki cudne....dali nowy bo starego nie dało się naprawić?
Edyszka pisze:Ewa L. pisze:Edyszka pisze:To masz zawsze,odzyskiwałam posta z bloga biżuteryjnego, którego wczoraj omyłkowo skasowałam... i trochę to trwało,a nie wiem czy pisałam te fotki to już nowy aparacik robił....
Tak i jest ok, jedyny problem to kolor, to była limitowana seria, której już nie ma i w magazynie był tylko jeden kolor... limonkowy, pomyślałam sobie trudno, zieleń lubię, więc niech będzie... i powiem tak... rozumiem już dlaczego ten kolor był w magazynie

AgaS1987 pisze:Dzien Dobry Ewcia:)
Ja wczoraj muprzez ta burze.
Już sie cieszyam ze w sypoialni zrobi sie chlodniej! i zrobilo na 5 minut. pozniej znowu byla duchota i spac nie moglam![]()
Dopiero teraz jest troszke chlodniej.
Trzymam kciuki za lekarza. daj znac zaraz jak wrocisz![]()
![]()
Ewa L. pisze:Edyszka pisze:Ewa L. pisze:Edyszka pisze:To masz zawsze,odzyskiwałam posta z bloga biżuteryjnego, którego wczoraj omyłkowo skasowałam... i trochę to trwało,a nie wiem czy pisałam te fotki to już nowy aparacik robił....
Tak i jest ok, jedyny problem to kolor, to była limitowana seria, której już nie ma i w magazynie był tylko jeden kolor... limonkowy, pomyślałam sobie trudno, zieleń lubię, więc niech będzie... i powiem tak... rozumiem już dlaczego ten kolor był w magazynie
Aż taki zły?
Liczy się jakość zdjęć a nie kolor obudowy![]()
![]()
puszatek pisze:cześć Ewuś![]()
![]()
padało wczoraj o 1 w nocy u Ciebieu nas pogoda bez zmian

Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 34 gości