Mam nadzieje ,ze pospisz troche dluzej,to regeneruje,a Fasolce zycze zdrowka
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Nasza Duza byla w dzungli,a my imprezowalismy-lampa zmeinila miejsce w wyniku imprezy,Duza ma troche focha kociego. Gucio niewinny przemieszczenia lampy na podloge
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Duża jest zawsze smutna, Ciociu ruda. My obie jesteśmy smutne. Wróciła z podwórka, bardzo się martwi o kotkę, która znów nie przyszła. Fasolka
Ugryzłam ją trzy razy, aż jej krew leciała. Nie lubię tych tabletek. Potem wzięła, wiecie, co? Łyżeczkę i wsadziła mi łyżeczkę z tabletką do pyszczka Połknęłam tabletkę Florka
Dyziu, kotecki zawsze są niewinne - Duża powinna to wiedzieć Florko, wiem, że jesteś biedna, ale Duża tez -może nie gryź jej jednak... Fasolko, Twoja Duża jest smutna, ale ona ma powody, bo się martwi o kotki, a Ty własciwie nie masz powodów - to może nie smuć się tak bardzo, Twojej Dużej też to pomoże, jak nie będziesz smutna... Ty przynajmniej nie masz nowych lokatorów w domu, a u nas jak w hotelu - wyprowadziła się Danusia (na szczęście!), jeszcze nie zdążyłam dobrze obwąchać łazienki, a już Duza mnie z niej wygoniła i zainstalowała tam takie małe nie-wiadomo-co . Miauczę ci Fasolko, u nas naprawdę nie można wytrzymać Twoja wierna przyjaciółka Sabcia