Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
MOJE SŁONECZKO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a, nie żadnej Moniki czy Małgosi
Cześć Ciociu!

Moderator: Estraven
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:
MOJE SŁONECZKO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a, nie żadnej Moniki czy Małgosi

kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Safolinda pierwsza....miłościwie nam panująca....
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Safolinda pierwsza....miłościwie nam panująca....
![]()
Ano!
![]()
Doberek Reniu! Czy dzisiaj troszkę lepiej??
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Safolinda pierwsza....miłościwie nam panująca....
![]()
Ano!
![]()
pewnie lepiej
nie mówić
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Safolinda pierwsza....miłościwie nam panująca....
![]()
Ano!
![]()
pewnie lepiej
nie mówić
Dziewuszki...no jakby trochę...Zmora tylko jeszcze dusi...i z różowego...o pardon...czerwonego nochalka podcieka...
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Safolinda pierwsza....miłościwie nam panująca....
![]()
Ano!
![]()
pewnie lepiej
nie mówić
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Safolinda pierwsza....miłościwie nam panująca....
![]()
Ano!
![]()
pewnie lepiej
nie mówić
Dziewuszki...no jakby trochę...Zmora tylko jeszcze dusi...i z różowego...o pardon...czerwonego nochalka podcieka...

Karolek(ona) pisze:kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Safolinda pierwsza....miłościwie nam panująca....
![]()
Ano!
![]()
pewnie lepiej
nie mówić
Renifer Rena
kalair pisze:

kalair pisze:![]()
![]()
ja nie wiem, co one na to
![]()
Cześć Ciociu!![]()

No wiesz takich z Rybnika 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Myszorek, Paula05 i 20 gości