miaukotkowo, wszystkie kolory życia z kotami

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 06, 2013 9:48 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami-Buba lepiej

Szura-najmysi mama pisze:My też skladamy spóżnione ale serdeczne życzenia Obrazek

A to mamusia Twoje Olinka. Dzisiaj zostala ciachnieta.
Obrazek

minę ma nietęgą :evil: ale czytałam, że zniosła to dobrze (tzn nawiała wetom :ryk: )...trochę szkoda, że już takich Olinków nie będzie :roll:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Śro mar 06, 2013 10:22 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami-Buba lepiej

Cześć Ania tak szkoda że nie może mieć już młodych,ale będą może inne Olki :?: Przecież wszystkie siby są wspaniałe :1luvu: Koty Ewy mogą się poszczycić ogonami bo bardzo puszyste mają np.Lesio i Olek.Kocham takie ogoniska :)
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro mar 06, 2013 10:49 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami-Buba lepiej

jakby Ci taką kitę pchał ciagle pod nos, do oczu, w talerze i gdzie tam jeszcze to byś tak nie kochała :ryk: (choć ja kocham :!: )

dinzoo

Post » Śro mar 06, 2013 10:54 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami-Buba lepiej

dinzoo pisze:jakby Ci taką kitę pchał ciagle pod nos, do oczu, w talerze i gdzie tam jeszcze to byś tak nie kochała :ryk: (choć ja kocham :!: )

Oj Ania mało mnie znasz :mrgreen: kochałabym mimo narzekania na kłaki wszędzie :D
Obrazek ,

vailet

Post » Śro mar 06, 2013 13:22 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami-Buba lepiej

A ja tam tez pokochałam te ich wszedzie wlosy , na kanapce maly włos, twarz nakremuje ,musze sie obierać z tych maleńkich włosów . Ostatni chciałam żeby mi siostra zdjęcie zrobiła jak dwa koty czarny z rudym siedza ,leżą na blacie a ja jem obiad i zagladaja do talerza co jem !!!!Ale powiedziała ze to wstyd zeby tak rozpuścic koty !!! A ja tam sie nie wstdzę .Jak jem kurczaka z rozna to jedza razem ze mna ,Tina tez tak lubiła !!!!!!
No robimy to jak nikt nie widzi , :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Śro mar 06, 2013 21:35 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami-Buba lepiej

Kochamy koty bez względu czy kłaczą bardziej czy mniej.Są siby co linieją cały rok,a są takie co tylko wiosna,jesień.Te bardzo długowłose podobno cały rok mają tendencje kłaczenia :mrgreen: ale ja wolę takie jak Wasze Olek,Lesio.Olek będzie miał podobne kudełki do Lesia :D Już po ogonie widać że jest podobieństwo i nie tylko to ogon :D
Obrazek ,

vailet

Post » Czw mar 07, 2013 11:59 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami-Buba lepiej

dinzoo pisze:jakby Ci taką kitę pchał ciagle pod nos, do oczu, w talerze i gdzie tam jeszcze to byś tak nie kochała :ryk: (choć ja kocham :!: )

:ryk:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt mar 08, 2013 19:42 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami-Buba lepiej

13 kotów na niecałych 40 metrach,więc kłaki wszędzie, tylko ja już przestałam na to zwracać uwagę,poza tym my wszystko robimy razem:śpimy,jemy z jednego talerza,pijemy z jednego kubka,razem gotujemy,razem się myjemy..Też już słyszałam,że wstyd,że jak tak można i w ogóle.Wtedy ja się jeżę,a jeszcze niech usłyszę,że zarazki czy coś :evil:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pt mar 08, 2013 20:31 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami-Buba lepiej

No nieeeeeeeeeeeeee :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Pt mar 08, 2013 20:44 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami-Buba lepiej

Każdy ma jakiś minus - mi też strasznie włosy wypadają i to mnie wkurza! Kocie kłaki aż tak nie, bo mam duży dom i to się tak nie udziela. To już bardziej uciążliwe są psie, konkretnie Timonowe, bo to szorściak. Ale dziś go trochę opitoliłam z okazji nadchodzącej wiosny także może mniej kłaków będzie 8) Też lubię takie puszyte ogony, Prince ma taki dosyć też jak na dachowca i też go wszędzie wcisnie :twisted:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Sob mar 09, 2013 12:23 Re: miaukotkowo, wszystkie kolory życia z kotami

Dzisiaj pierwszy raz Mania pozwoliła sobie w miarę normalnie obciąć pazurki :mrgreen: , co prawda tylko po cztery na łapce ale nie chciałam jej męczyć. Bardzo cieszy mnie fakt, że nie muszę się z nią zamykać w kabinie prysznicowej :piwa: . Pierwsza łapka to nawet bez mruknięcia nam poszła, druga już troszkę foch był ale dała mimo wszystko.
Od kilku nocy też Bajeczka śpi centralnie na moich nogach :1luvu: ...czyżby się przytulała :?: 8O

dinzoo

Post » Sob mar 09, 2013 13:14 Re: miaukotkowo, wszystkie kolory życia z kotami

Brawo Bajeczka :D cuda się dzieją!
Obrazek ,

vailet

Post » Sob mar 09, 2013 14:27 Re: miaukotkowo, wszystkie kolory życia z kotami

A ja śpię na nogach dużej, jak Pralcia się wepchnie koło głowy, to wtedy nie ma miejsca i muszę spać na nogach.
Florka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 09, 2013 15:38 Re: miaukotkowo, wszystkie kolory życia z kotami

+Oj nie wiemy co w tych małych łepkach siedzi , zawsze z nami spały Miron i Lesiu,obok na fotelu spał Miłek !!!Od piątku wskakuje do mnie Miłek , kładzie się przy głowie ,po czym jak przekręcam sie na bok wpycha sie pod pierś i śpi tak przytulony!!!!!!(nie wiem co mu się stało ????) Może chce żebym na coś zwróciła uwagę :?: :?: :?: :?: :?: :?:
No Lesiu zajął mu miejsce na fotelu,więc biedak skorzystał i na reszcie sie może do pańci przytulić,wieczorową porą , Miron nie odpuszcza i jest strasznym przytulakiem , jak tylko widzi ze czeszę Lesia czy Miłka juz jest koło mnie i wywala ten wielki , swój brzuszysko ,grubas jeden !!!!!
Nie trafisz za kotami !!!
dziś się spózniłam ze śniadaniem !!!! no chciałam dłużej pospać!!!! Dwa się obraziły na mnie i nie jadły śniadania !!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zajęta jestem ,syn ma jutro urodziny ,właśnie się piecze olbrzymi biszkopt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Tylko czy wyjdzie :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
balanga będzie na całego , az sie boje , tyle ludzi , częśc znam ,reszta obca .......co na to moje koty :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 8O 8O 8O 8O 8O 8O :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Sob mar 09, 2013 16:01 Re: miaukotkowo, wszystkie kolory życia z kotami

Monika udanej balangi :D :balony: :balony: :torte: Pewnie będzie fajnie.Opowiesz nam :)
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]